CRNA KRONIKA

Umro D.J. Fontana, bubnjar Elvisa Presleya

Dominic Joseph Fontana se među prvima sa svojim bubnjevima uključio u rock'n roll

    Objavljeno 15.06.2018
    Alan Srčnik

    Bubnjar D.J. Fontana, posljednji do sada živući član skupine Elvisa Presleya, s kojim je snimio stotine pjesama, umro je u 87. godini, objavila je njegova obitelj u četvrtak.

    Njegov sin David Fontana je napisao na društvenoj mreži Facebook da je D.J. Fontana, koji je ušao na Rock and Roll Hall of Fame 2004., mirno umro u snu u srijedu navečer.

    Dominic Joseph Fontana se među prvima sa svojim bubnjevima uključio u rock’n roll.

    Fontana, koji potječe iz Louisiane, s juga SAD-a, susreo se 1954. s Elvisovim gitaristom Scottyjem Mooreom, koji ga je pozvao da se priključi skupini.

    (Hina)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nakon objave oglasa stigla mu je poruka nepoznatog počinitelja koji mu je nakon kratkog dogovora oko kupoprodaje oglašenog predmeta, poslao link lažne stranice dostavne službe u koji je oštećeni upisao svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice

    Prodavao igraću konzolu pa mu skinut novac s računa

    Nepoznati počinitelj je 30. travnja 41-godišnjaku putem SMS-a poslao link lažne stranice dostavne službe u koji je upisao svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice nakon čega je s njegovog računa skinut iznos veći od 1.200 eura.

    Netko vam pošalje link putem SMS poruke i vi uplatite tisuće eura!? Pa zar je to moguće?

    Počinitelj je tijekom listopada 2023. godine stupio u kontakt s 33-godišnjakinjom te joj predložio ulaganja putem Interneta kako bi zaradila. Putem interneta je napravila nekoliko uplata, a ukupno 4500 eura...

    Otkriven prevarant