ŽIVOT

Medvjed vidi, medvjed radi

Slatki snimak stiže iz Nashvillea

Objavljeno 15.06.2018
Alan Srčnik

Medvjed Luka iz nashvilleovskog Zoo-a skakao je za ‘klincem’, koji je s ocem posjetio spomenuti vrt. Video se počeo širiti društvenim mrežama munjevitom brzinom i to je vjerojatno jedna od najslađih slika za ovo prijepodne. Da, naravno, dječak i medvjed su odvojeni staklom. Kaže otac, skakali su 10-tak minuta.

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U Hrvatskoj se trenutno može pronaći oko 160 vukova,  900 medvjeda i 60 risova

Kalauz (WWF): UNESCO će proglasiti “Europsku Amazonu”

Izvršna direktorica WWF Adrije Nataša Kalauz u intervjuu za Hinu najavljuje veliki uspjeh WWF-a jer će nakon više desetljeća truda Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Grah su kuhali članovi Udruge majstora kotlića Slavonije i Baranje, koji su od ranih jutarnjih sati krenuli s pripremom dvanaest kotlova u kojima se kuhalo stotinjak kilograma graha.

[FOTO] Građanima Osijeka besplatno podijeljeno više od 2500 porcija graha, gužvara i pića

Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!

Najavljeni završetak radova i puštanje u promet Stepinčeve ulice od Vukovarske do Reljkovićeve / Reisnerove i Trga Baruna Trenka te početak radova na sljedećoj fazi u Gundulićevoj ulici od Stepinčeve do Radićeve neće započeti kako je najavljeno...

Obavijest o produženju roka dovršetka radova u dijelu Gundulićeve ulice