ŽIVOT

Dođite proslaviti sport s Decathlonom!

Sve i da niste neki ljubitelji sporta, na Decathlonovu festivalu šanse da nećete pronaći aktivnost koja vam se sviđa su minimalne. Dođite, isprobajte, zabavite se! :)

Objavljeno 07.09.2018
Antonela Verković

O važnosti sporta i kretanja za vaše zdravlje ne moramo ni pisati – toga nema tko nije svjestan. Ipak, na njegovu važnost podsjeća Decathlon i to ne u smislu fizičkog napora i monotonog vježbanja – upravo suprotno, riječ je o zabavnom festivalu!

Jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme u subotu i nedjelju neće biti samo trgovina stoga sve i da vam trenutno ne treba ništa od sportske opreme – dođite se dobro zabaviti i rekreirati. Možda pobudite neotkriveni talent u sportu koji do sada niste imali prilike probati!

Riječ je o festivalu sporta za sve uzraste na kojem će posjetitelji moći isprobati mnoštvo sportova i zabavnog sadržaja. Osim stručnog osoblja, očekuju vas brojne nagrade i iznenađenja. Festival sporta odvijat će se u svim Decathlon trgovinama u Hrvatskoj, pa tako i u našoj Osječkoj.

PROGRAM

Subota 8.9.

od 14.00 sati – Hrvački klub Osijek
u 17.00 sati – Biciklistički klub Osijek – održava se u centru
u 11.30 sati – GD Osijek Žito – centar
LCC Skateboarding – igralište

Nedjelja 9.9.

NK Olimpija – igralište
u 17.00 sati – KRSG Rondo, STK Olimpija
u 19.30 – Plesni studio Shine – centar
u 16.00 sati – ŽRK Osijek – igralište

Također, imat ćete priliku pobuditi plesača u sebi uz plesni studio Illusion koji će svoj rad prikazati u centru. Ako ništa, nema sumnje da ćete se opustiti uz dobru glazbu i zabavnu koreografiju.

Ukoliko vam ples ‘nije napet’ nema frke, imat ćete priliku i za drugačije aktivnosti kao što je boks – BK Osijek će održati pokazni trening boksa. Ekipa iz Pannoniana također će pokazati svoje trikove, a možete im se i pridružiti.

FESTIVAL JE SPOJ UGODNOG S KORISNIM

Gotovo je nemoguće da na Decathlonovu festivalu ne pronađete aktivnost po svom ukusu, zaista su se potrudili da bude za svakog po nešto. Bit će tu još i rukomet, borilački sportovi, stolni tenis, gimnastika, nogomet, poligon za djecu…

Kako smo na početku naveli – važnost sporta jasna je svima, za kraj navodimo još jednu ništa manje poznatu činjenicu da danas ”ako nije na društvenim mrežama nije se dogodilo” – toga se drži i Decathlon, ali opet, kao i oko sporta, na zanimljiviji način!

Naime, organizirali su Instagram natječaj a sve što trebate napraviti jest objaviti fotku na svom Instagram profilu uz hashtag #DecathlonFestivalSporta i navedite da ste u trgovini u Osijeku, pustite mašti na volju jer najkreativnije fotke osvajaju nagradu.

Festival je, rekli bismo, spoj ugodnog s korisnim! 🙂

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Craft Truck se pojavljuje na različitim manifestacijama u Osijeku i Slavoniji, a može se angažirati i za privatne evente poput vjenčanja i različitih proslava

Craft truck by Miroslav Kljajić 

Tijekom vikenda na području cijele policijske uprave provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja vožnja pod utjecajem alkohola, prekoračenja brzine kretanja, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela

Vozači oprez-vikend akcija prometne policije!

Hrvatska mora imati snažnu vojnu industriju koju trebamo razvijati i dalje, snažne i opremljene Oružane snage s najnaprednijim sustavima naoružanja, poručio je ministar Anušić iz Osijeka

[FOTO/VIDEO] U Osijeku otvoren Međunarodni sajam sigurnosti i obrane DEFCROS, sudjeluje i Hrvatska vojska