ŽIVOT

Živčenjak ste? Jedva se nosite sa suvremenim izazovima? Onda je ovo predavanje stvoreno za vas!

Suvremeni čovjek stres "jede za doručak", ali zato postoji ovo predavanje - kako bismo kroz praktične vježbe ovladali sobom

Objavljeno 27.10.2018
Josipa Maksimović

SimBex Akademija u Osijeku organizira predavanje “Kako obuzdati stres”, kako bi ukazala na sveprisutnost stresa u svim porama života – da, svima se događa i da, postoje načini njegovog suzbijanja, bez da uključuju “sumnjive poroke”!

Suvremeni način života, često nas tjera u vatru s kojom se teško nositi. Tada najčešće putem stresa “ispoljavamo”  našu nespremnost i nesposobnost suočavanja s problemima.

Moguće je reći da suvremeni čovjek stres “jede za doručak”, to jest, toliko se hranimo negativom, da stres jednostavno postaje neizbježan.

Zato postoji ovo predavanje – kako bi našu mrzovoljnost, dekoncentriranost i nemotiviranost usmjerili na nešto puno pozitivnije.

Stres utječe na zdravlje, komunikaciju s drugima i obveze. Nemojte sve nedaće pripisati sebi – pripišite ih našem najgorem neprijatelju!

Ovo interaktivno predavanje, omogućit će vam stvaranje “štita” kojim ćete blokirati negativne “vibre” i ostati staloženi čak i u najzahtjevnijim trenutcima.

Gosti će imati priliku naučiti ovladati sobom i vlastitim reakcijama kroz praktične vježbe.

Predavanje će održati “multidisciplinarna” psihologinja, Lina Višić, a u slučaju da se izgubite do odredišta, bez stresa, jer tu je adresa: Hrvatska udruga poslodavaca, regionalni ured u Osijeku – Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek.

Ovaj će “event” započeti od 11 i trajati do 13h. Ulaz je slobodan, ali se prvotno morate prijaviti – 098 458 720, ili na mail [email protected].

Foto: Pixabay

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!

Pogledajte satnicu kada će Rafali preletjeti vaše gradove u čast svih sudionika VRO Bljesak Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene Više…

Petaši su nedavno iz Povijesti učili o starim civilizacijama te im je ovo predavanje bilo jako zanimljivo. Naš je gost tako pred prepunom učionicom, učenicima koji su ga pozorno slušali, pričao o razvoju grobnica u vrijeme drevnih Egipćana, piramidama, faraonima Ramzesu Drugom i Tutankamonu, o posljednjem sudu i mumificiranju te o faraonki Hatšepsut.

Turistički vodič i egiptolog iz Kaira učenicima petih razreda održao dvosatno predavanje i radionicu o starom Egiptu

Osnovnu školu Jagode Truhelke u Osijeku posjetio je 24. siječnja turistički vodič i egiptolog iz Kaira, Mohamed Hatem koji je Više…

Tijekom predavanja i edukacije s učenicima se razgovaralo o opasnostima i problemima koji se mogu dogoditi ukoliko se ne pridržavamo pravila i neoprezno koristimo današnja sredstva komunikacije, odnosno društvene mreže.

Preventivne aktivnosti policije vezane uz sigurnost na Internetu

U osnovnim i srednjim školama na području Policijske uprave osječko-baranjske tijekom mjeseca studenog provedene su preventivne aktivnosti „Sigurnost i zaštita Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na Roštiljadi će se 100 studentskih ekipa natjecati u pripremi najboljeg roštilja, a predviđen je i popodnevni te večernji glazbeno zabavni program

[NAJAVA] 10. Studentska roštiljada

Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca obilježava se u čast Henryju Dunantu, utemeljitelju Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

[NAJAVA] Obilježavanje Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Besplatno savjetovalište u cilju povećanja dostupnosti izvaninstitucionalnih oblika podrške žrtvama nasilja u obitelji u njihovim lokalnim sredinama

Besplatno savjetovalište za žrtve nasilja u obitelji u Osijeku i Belom Manastiru