ŽIVOT

Već smo se zabrinuli gdje je nestala Sandra Lončarić?!

Sandra nakon filma ''Bijeg'' pobjegla s Instagrama... Sad se vratila 'fotkom' iz Kopačkog rita. Puni li Sandra svojim ''bijegom'' baterije za nove pobjede?

Objavljeno 01.11.2018
Antonela Verković

Svjesni smo činjenice da Sandra Lončarić radi punom parom, o čemu smo više puta i pisali

Ipak, nismo mogli ne primijetiti njezinu odsutnost s Instagrama, na kojemu nas je često ”častila” prekrasnim fotografijama, što smo s veseljem i zabilježili.

Nakon što je snimila kratki film ”Bijeg” – pobjegla i ona… S društvenih mreža. To joj u potpunosti opravdavamo jer izrada i montaža filma nisu bili ni malo lak posao, ‘ta dok su se drugi kupali na moru Sandra se znojila montirajući ga.

Na kraju, predstavljen je na Vukovarskom film festivalu i pridobio simpatije publike.

Ovih dana Sandra šeće ljepotama našeg Kopačkog rita…

Sandra, odmori se, zaslužila si! 😉

FOTO: Instagram (@loncaricsandra) i Joanna Paciorek, izvor: Facebook Sandra Lončarić Tankosić

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

U nedjelju, 28. travnja 2024. održat će se tradicionalna FFOS-ova biciklijada na ruti Osijek – Kopački rit. Biciklijada se i ove godine Više…

Suradnja u sprječavanju krijumčarenja osoba, roba i opojnih droga u zaštiti državne granice, sprječavanje nezakonitog lova i ribolova, kao i ostalih nezakonitih radnji na području JUPP Kopački rit.

Suradnjom policijskih službenika i djelatnika parka prirode protiv svih oblika kažnjivih djela

Policijski službenici Postaje granične policije Beli Manastir u suradnji s djelatnicima Službe čuvara prirode Javne ustanove parka prirode Kopački rit, Više…

U zadnjih 45 godina izgubljeno je više od trećine svjetskih močvarnih staništa. Oko 40% biljnih i životinjskih vrsta direktno ovisi o njima.

WWF priprema čišćenje kanala u Parku prirode Kopački rit

U zadnjih 45 godina izgubljeno je više od trećine svjetskih močvarnih staništa. Oko 40% biljnih i životinjskih vrsta direktno ovisi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Za izvođenje radova neophodno je zatvoriti za promet motornih vozila dionicu Rokove ulice od Ružine  do Ulice A. Hebranga.

Zatavara se za promet radi radova dionica u Rokovoj ulici

Manifestacija, nagrađena nagradom 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐥𝐲 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 za najbolju baštinsku manifestaciju u Hrvatskoj za 2023. godinu, ove godine nudi program ispunjen plesom i pjesmama folklornih društava, posebice onih hrvatskih iz Baranje, Slavonije i Vojvodine.

[NAJAVA] 29. Baranjski bećarac zove Vas 31. svibnja do 2. lipnja u srce Baranje

Vinski mjesec, poseban je jer traje dulje od kalendarskog mjeseca – tijekom svibnja i lipnja, pa sve do početka srpnja, te nudi velik izbor prigoda za druženje uz čašu vina s pogledom na vinograde, dvorce i druge ruralne i gradske vizure

[NAJAVA] Vinski mjesec Osječko-baranjske županije – PROGRAM