ŽIVOT

Napokon konačne odluke vezane uz Advent!

Središnja lokacija bit će Park kralja Petra Krešimira IV, a mikrolokacije Tvrđa i Ribarska ulica... Sviđa li vam se odabir? :)

Objavljeno 15.11.2018
Antonela Verković

Dugo se čekalo, o tome se dugo pisalo, raspravljalo, analiziralo… Konačna odluka oko lokacije je tu!

Obavljeni su razgovori i konzultacije s poslovnim subjektima koji su predali najcjelovitije ponude.

Radno tijelo Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Osijeka donijelo je odluku o prihvaćanju koncepta središnje lokacije za realizaciju manifestacije te dvije mikrolokacije koje bi sinergijski nastupale pod krovnim imenom Advent u Osijeku 2018.

Kao središnja lokacija prihvaćena je lokacija Park kralja Petra Krešimira IV, u organizaciji poslovnog subjekta 4B1 j.d.o.o.. Predložena ponuda cjelovito je argumentirala sve ključne dimenzije organizacije, od programa za sve uzraste do organizacijskih kapaciteta, budući da tim organizatora okuplja organizatore/izvršitelje svih ranijih manifestacija Adventa u Osijeku.

Programski se naslanja i na novo, najveće klizalište u regiji od 1.500 kvadratnih metara, po uzoru na europske gradove, ali i na dobro prihvaćen koncept brenda Feel Good Weekend koji se održao na istoj lokaciji.

MIKROLOKACIJE

Za mikrolokacije odabrane su lokacije Trg Svetog Trojstva u Tvrđi u organizaciji Auto Kluba Slavonija Osijek, te Ribarska ulica u organizaciji tvrtke Havić j.d.o.o.

Mikrolokacije sadržajem i ponudom nadopunit će ukupnu manifestaciju i zaokružiti priču Advent u Osijeku 2018.  Stavljanjem svih suorganizatora pod isti nazivnik dobivamo bogati i raznoliki Advent u Osijeku, koji svojom podrškom Grad usmjerava stanovniku, a Turistička zajednica svakom prolazniku i turistu.

Ovakav koncept rezultat je promišljanja da je od lokacije bitnija energija koju Advent donosi te vas stoga pozivamo da svi u domeni vlastitih mogućnosti pridonesete pozitivnoj energiji druženjima, posjetima, ali i aktivnim uređenjem svojih okućnica i izloga.

Detaljni opisi, programi i termini biti će predstavljeni i najavljivani tijekom idućih dana.

FOTO: Pixabay

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša

Grad Osijek i ove godine na Veliki petak u 12 sati organizira tradicionalno blagdansko druženje sa sugrađankama i sugrađanima. Na Više…

Organizirane su tri iznimno popularne ture objedinjene pod nazivom „Cipelcugom po Osijeku“ (više o njima u nastavku teksta) te nova, jedinstvena storytelling tura „Gospodin Edgar nije u arhivu“ osmišljena po motivima romana "Priča o kugi i nevidljivom Edgaru" autorice Erike Žilić Vincetić.

Nove ‘storytelling’ ture u Osijeku donose šarm prošlog vremena

ReActor u ožujku nudi 4 uzbudljive ‘storytelling’ ture koje će vas provesti kroz različita razdoblja bogate povijesti Osijeka. Organizirane su Više…

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske

Osijek u znaku sporta – započeo DNNA Ladies Tennis Tournament

Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

[FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama

U pratnji animatora, i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Francuska alijansa – Ljeto s Franom