SPORT

Drugoj momčadi NK Osijeka ide bolje nego ikada!

Trener Dino Skender komentirao je izvrsna postignuća Osijeka II rekavši ''moram biti sretan, zapravo i presretan našim učinkom''.

    Objavljeno 20.11.2018
    Antonela Verković

    Treće mjesto zauzimaju nogometaši Osijeka II nakon 13 jesenskih kola u konkurenciji drugoligaša!

    Itekako su uspješni i kao debitanti u ovome društvu, ostvarivši sedam pobjeda, tri remija i tri poraza, uz gol-razliku 20:13. 

    Učinkovitiji od Bijelo-plavih bili su samo vodeći Šibenik s 27 bodova i drugoplasirani Dinamo II koji ima dva boda manje od lidera, a jedan više od naše momčadi.

    ”Moram biti sretan, zapravo i presretan našim učinkom, posebice jer nam je premijerna drugoligaška sezona bila i velika nepoznanica” – komentirao je trener Osijeka II, Dino Skender.

    IZRAZITO POZITIVNI DOJMOVI

    Svi u NK Osijek moraju biti zadovoljni ostvarenim tijekom ljeta i jeseni jer se pokazalo da je naš drugoligaš legitimni kandidat čak i za osvajanje naslova prvaka!

    S obzirom da smo novi u Ligi, jasno je da je i moj dojam izrazito pozitivan. Zaista mogu reći da smo izgledali dobro. Mislim da smo potpuno zasluženo na trećem mjestu, a čak bih rekao da smo mogli biti i bolje plasirani da neke bodove nismo pomalo nesretno izgubili. Dakle, mogli smo možda zauzimati i čelnu poziciju iako nam to nije prioritet. Dečkima od srca čestitam, napravili su odličan posao proteklih mjeseci. Nije nam bilo lako jer je svaka utakmica nosila i neke svoje poteškoće, stalno smo imali te „rošade“ iz prve u drugu momčad, pa se nije bilo lako pripremati ni za jednu utakmicu. Čestitam i svome stožeru jer su i svi u njemu zaslužni za ovo što smo ostvarili.

    PLASMAN NIJE PRIORITETAN

    Naravno Osječanima nije prioritet „ganjati“ prvo mjesto na tablici jer im ono ionako ne može donijeti plasman u elitni razred hrvatskog nogometa. No, dosadašnji učinak i ostvareni plasman svakako odražavaju neupitnu kvalitetu i dobar rad…

    Nama je najvažnije da nam se igrači razvijaju i da igramo dobar nogomet, a nitko nije sretniji od mene i njih u svlačionici kada se to spoji i s dobrim rezultatima. Već smo izbacili neke igrače prema prvoj momčadi, svakako ih ima još i samo je pitanje kada će i kojega od naših igrača kolega Zoran Zekić pozvati među svoje izabranike. Podvući ćemo crtu, analizirati učinjeno i vidjeti što je bilo dobro, a što još možemo popraviti. Želimo još bolji ući u proljetni nastavak sezone, poručio je Skender.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na natjecanju je  nastupilo oko 300 plivačica i plivača svih kategorija iz 13 plivačkih klubova Srbije, BiH i Hrvatske. PK Osijek je predstavljalo 44 natjecatelja/ica koji su odličnim plivanjem osvojili velik broj medalja

    [FOTO] RK Osijek na 3. otvorenom prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u plivanju

    Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu

    Osječki HUS ostvario zapažene rezultate na Europskom kupu u tajlandskom boksu

    Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi).

    Taekwondo klub Osijek na Memorijalnom turniru Bljesak 1995.