ŽIVOT

New York, koncerti svakog dana… Gdje je Mia Dimšić? Kad će nazad u rodni grad?

Planira li Mia Dimšić otići ''preko bare'' na dulje staze?

Objavljeno 28.11.2018
Antonela Verković

Osječka ponajbolja pjevačica i osvježenje nacionalne ženske vokalne scene još od ljeta ne prestaje s radom i koncertima.

I tad smo mislili da dalje od tog ”žestokog” tempa ne može, a onda nas je još više iznenadila!

Humanitarne akcije, Rijeka, Split, Zagreb na nekoliko lokacija, druženje s ostalim estradnim ”facama” itd…

Da i ne spominjemo proslavu rođendana! Mia je svoj rođendan obilježila ni manje ni više nego u ”Velikoj jabuci”.

”Prvi američki rođendan” – napisala je na svom Instagram profilu, znači li to da će ih biti još, planira li ”preko bare” na dulje staze?

Trenutno je okupirana humanitarnom akcijom ”Korak u život” i koncertima u Zagrebu i na Jadranu. Radi i pjeva punom parom!

Osim pjevanja, Mia nađe vremena i za brigu o životinjama pa je tako postala kuma malenoj, slatkoj, crvenoj pandi i nazvala ju Grgo!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Manifestacija koja je prije deset godina započela kao skromno druženje cijele zajednice, prerasla je u manifestaciju na koju je cijela zajednica iznimno ponosna!

[FOTO] Održan Božićni sajam u Čepinu

Prosinac u Čepinu ove godine ne protiče samo u ozračju Božićnog sajma u Čepinu. Naime, prva je ovo godina kada Više…

Headlineri ove godine su Brkovi, Svemirko, Kukus, 2xŠihta i Baks, a od ostalih izvođača ističemo:  Šarenu pojavu, Kratak fitilj, Krah 1573, Clark Can't Fly, Pale Origins, Igla i Ziherice, Grozni gadovi, Moxie 8...

20. Urban Fest Osijek – Spektakl na lijevoj obali Drave

Ove godine Urban Fest Osijek obilježava 20. obljetnicu festivala s potvrđenih oko 30 izvođača različitih žanrova – od modernih metal Više…

Odaziv je bio lošiji naspram prošle godine no atmosfera je i dalje bila vruća i vesela. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su se i komarci pridržavali!

[FOTO] Održala se još jedna nezaboravna studentska roštiljada

Ovoga četvrtka održala se 9. Studentska roštiljada na livadi ispred FAZOS-a. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

[NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje