ŽIVOT

HAK: Ujutro moguća magla, ali i gužva

Ujutro i poslijepodne pojačan se promet očekuje na gradskim cestama i pojedinim obilaznicama, uz moguće gužve i zastoje u zonama radova.

Objavljeno 18.02.2019
Antonela Verković

U unutrašnjosti će vidljivost biti mjestimice smanjena zbog magle. Zbog niskih temperatura tijekom jutra moguća je poledica.
Ujutro i poslijepodne pojačan se promet očekuje na gradskim cestama i pojedinim obilaznicama, uz moguće gužve i zastoje u zonama radova.
Od ponedjeljka 18. 02. 2019. do subote 18. 05. 2019. godine, radnim danom od ponedjeljka do petka od 09,00 sati do 16,00 sati zbog radova bit će zatvorena Sljemenska cesta od Ulice Bliznec (Pilana Bliznec) do objekta Stara Lugarnica (smjer iz grada Zagreba prema vrhu Sljeme).
Od 18. do 22.02.2019 zbog radova na cesti A7 između čvorova Križišće i Hreljin u smjeru Rijeke biti će zatvoren vozni trak.

Na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovaljanska moguća su čekanja u prometu teretnih vozila, osobito pri izlazu iz Hrvatske.

U trajektnom i katamaranskom prometu ne očekujemo poteškoće.
FOTO: Pixabay
Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet

Završeni su radovi u dijelu Kapelske, od Svilajske do Mlinske ulice, pa će od utorka 21. svibnja taj dio prometnice Više…

Kada broj prometnih nesreća podijelimo s brojem stanovnika po županija dolazimo do podatka u kojoj se županiji nalaze najbolji, a u kojoj najgori vozači u Hrvatskoj

Gdje su u Hrvatskoj najbolji, a gdje najbolji vozači?

Gdje su na toj tablici nalaze vozači iz Slavonije i koja slavonska županija ima najgore vozače? Iako proizvođači automobila sve Više…

Uspostavlja se privremena regulacija prometa kojom se zatvara raskrižje Sljemenske i Učke ulice

Obavijest o zatvaranju prometa na križanju Sljemenske i Učke ulice

Zbog radova na rekonstrukciji i izgradnji vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Sljemenskoj ulici, uspostavlja se privremena regulacija prometa kojom Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske

Osijek u znaku sporta – započeo DNNA Ladies Tennis Tournament

Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

[FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama

U pratnji animatora, i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Francuska alijansa – Ljeto s Franom