GOSPODARSTVO

Novosti s tržišta rada! Pogledajte 10 poslova koji se nude

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 12.03.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega(ica) koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12.000 do 14.000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega(ica) koji će zarađivati 9.000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

    Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i kontantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

    VSB Holding GmbH zapošljava na poziciji: Area Project Manager (m/ž) na području Hrvatske. Ukoliko ste kompetentni u području ‘project managementa’, imate prodajno iskustvo i pregovaračke vještine, a napredno se služite računalom, vas se traži. Kliknite na brzu prijavu.

    Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o. zapošljava na poziciji Medical Representative (m/f) za područje Zagreba i ostalih regija u Hrvatskoj. Ploslodavac je slovačka farmaceutska kompanija koja je utemeljena davne 1994. godine. Kako bi nastavila svoje uspješno i dinamično poslovanje, traži pojačanje. Glavna zadaća na ovom poslu odnosi se na česte posjete partnera – bolnica, doktora, u cilju širenja poslovanja. Zainteresirani ste? Prijavite se do 21.03.

    Energos d.o.o. poduzeće osnovano 2006. godine s glavnom djelatnošću izvođenja elektroinstalacijskih radova na stambenim, industrijskim te poslovnim objektima, zbog povećanog opsega poslovanja zapošljava 30 elekstroinstalatera (m/ž). Čitanje projektne dokumentacije, polaganje instalacijskih cijevi, kanala i kabela te ugradnja i spajanje razdvodnih kanala, poslovi su koje imate ‘u malom prstu’? Vas se traži! Plaća je u rasponu od 6 000 kn do 10 000  kn, pa se prijavite brzom prijavom.

    Nikačević d.o.o. zapošljava zidara (m/ž) za gradnju stambenih zgrada i jednostavnih građevina, te za žbukanje i ostale zidarske radove. Mjesto rada je Đakovo, a na ovaj natječaj možete se prijaviti putem linka.

    Njemačka tvrtka MADRIA GmbH traži djelatnika za radnu poziciju web developera (m/ž) za rad od kuće. Početna plaća je 600 eura, a potrebno vam je znanje rada u WordPress-u, obilje kreativnosti i fleksibilnosti te poznavanje engleskog jezika. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti brzom prijavom.

    Medica Magna d.o.o., za tvrtku Jamieson – najvećeg kanadskog proizvođača potpuno prirodnih vitamina, minerala, ljekovitih biljaka i biljnih lijekova, zapošljava direktora prodaje (m/ž) i stručnog suradnika (m/ž) za rad na terenu. Traže se visokomotivirane i pozitivne osoba iz bilo kojeg dijela Hrvatske, s iskustvom rada na terenu. Naglasak je na iskustvu rada s ljekarnama te na djelomičnom poznavanju područja prodaje i marketinga. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

    Prima namještaj za Đakovo traži dostavljača/montera (m/ž). Glavne zadaće na ovom poslu uključuju montiranje namještaja, rukovanje alatima za montažu te brigu o istima, ali i točnost i ispravnost preuzete robe iz skladišta, kao i ispunjavanje evidencijskih formulara. Ako vas zanima više detalja, provjerite ih na linku i pravovremeno se prijavite.

    Genericon Pharma d.o.o., dinamična austrijska farmaceutska tvrtka s dugom i bogatom tradicijom, zapošljava više stručnih suradnika u promociji lijekova (m/ž) za područje Dalmacije i Slavonije. Nudi vam se rad u malom, ambicioznom i kreativnom timu te kontinuirano usavršavanje, službeni automobil, mobitel i laptop. Prijavite se.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

     

    Foto: Pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike