ŽIVOT

Vukovar: Objavljen javni poziv za sufinanciranje prijevoza studenata

Potporu u prijevozu moći će ostvariti studenti koji studiraju u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu i na području Vukovarsko-srijemske županije, a koriste željeznički prijevoz

Objavljeno 02.04.2019
Tamara Lemajić

Županijski ured HNS-a za odnose s medijima Vukovarsko-srijemske županije oglasio se priopćenjem povodom objave javnog poziva za sufinanciranje prijevoza studenata – piše Hrvatski radio Vukovar.

Javnim pozivom, s jučerašnjim danom, otpočela je testna faza kojom će se ispitati interes redovitih studenata s područja Vukovarsko-srijemske županije za HNS-ovu mjeru sufinanciranja prijevoza studenata za akademsku godinu 2018./2019.

U okviru 300.000 kuna u eksperimentalnoj fazi pravo na potporu u prijevozu moći će ostvariti studenti koji studiraju u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu i na području Vukovarsko-srijemske županije, a koriste željeznički prijevoz.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Odaziv je bio lošiji naspram prošle godine no atmosfera je i dalje bila vruća i vesela. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su se i komarci pridržavali!

[FOTO] Održala se još jedna nezaboravna studentska roštiljada

Ovoga četvrtka održala se 9. Studentska roštiljada na livadi ispred FAZOS-a. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su Više…

Unatoč dvama odgađanjima i nepredvidljivom vremenu i ove godine održat će se studentska roštiljada. Uživanje na otvorenom, u suncu, zabavi, roštilju i odličnoj glazbi.

[NAJAVA] Studentska roštiljada: događaj za ne propustiti

9. Studentska roštiljada održat će se 15.6. (ČETVRTAK) na livadi ispred FAZOS-a s početkom u 12:00 sati. Unatoč dvama odgađanjima Više…

Ove godine po prvi puta će vas dočekati potpuno ograđen prostor održavanja Studentske roštiljade, uz hrpu noviteta na samoj livadi, a tu su i nezaobilazne igre bez granica i veliki studentski party! :)

9. Studentska roštiljada uz Mladena Grdovića = Praznik dobre zabave!

Došlo je vrijeme za novu, Studentsku roštiljadu koja će se održati 25.5.2023. Ove godine po prvi puta će vas dočekati Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Cipelcugom po osječkim storytelling turama. Ima ih ukupno četiri u šest izvedbi. Na ovaj način se promovira kultura grada Osijeka ali i šetanje po našem lijepom gradu

Cipelcugom po Osijeku u svibnju

Grah su kuhali članovi Udruge majstora kotlića Slavonije i Baranje, koji su od ranih jutarnjih sati krenuli s pripremom dvanaest kotlova u kojima se kuhalo stotinjak kilograma graha.

[FOTO] Građanima Osijeka besplatno podijeljeno više od 2500 porcija graha, gužvara i pića

Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!