ŽIVOT

Dirigentica objavila na Instagramu: Brevisice snimile novi album!?

Iako Brevisice nije potrebno predstavljati, dodali smo Vam jedan od niza video zapisa njihovih izvedbi :)

Objavljeno 26.05.2019
Alan Srčnik

Antoaneta Radočaj Jerković, dirigentica osječkih Brevisica, jednog od najboljih svjetskih zborova, objavila je jučer na Instagramu kako su Brevisice snimile novi album!

– A kako vi provodite subotu? Brevisice snimile novi album … – napisala je dirigentica.

Iako Brevisice nije potrebno predstavljati, dodali smo Vam jedan od niza video zapisa njihovih izvedbi koje se nalaze na Youtube-u, a valja nam još i dodati, kako piše na snjihovoj službenoj internetskoj stranici …

– Vokalni ansambl Brevis je vrhunski ženski pjevački zbor i dugogodišnji umjetnički projekt dirigentice dr. Antoanete Radočaj-Jerković i klavirskog suradnika Davora Dedića. Zbor je već godinama jedan od najuglednijih hrvatskih pjevačkih zborova o čemu svjedoče brojna priznanja i nagrade, umjetnički projekti i suradnje te koncertna gostovanja po cijelom svijetu.

Kakav je album, koliko je na njemu izvedbi, kada ćemo ga imati prilike čuti, dirigentica nije objavila. I za sada se moramo zadovoljiti samo s informacijom kako nas uskoro čeka vrhunski audio uradak 🙂

Foto: Instagram (Antoaneta Radočaj Jerković)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje