ŽIVOT

Zdravko ruši zidove – Ove nedjelje izlazimo van!

Programi za starije, mlađe, one u forbi i bez nje, razigrane i rasplesane, animatori, plesne skupine... Provedite vikend vani i provedite ga zdravo!

Objavljeno 14.06.2019
Ivona Amidžić

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek poziva vas na besplatan program vježbanja na otvorenom koji će se održati u nedjelju, 16. lipnja 2019. godine pokraj Pješačkog mosta.

“Na zelenu površinu uz Zdenac postavit ćemo pozornicu, dovesti DJ-a, pripremiti dobru mjuzu, osigurati najbolje trenere i čekati vas na brutalnoj fitness avanturi! Ovo je šesta velika avantura našega Zdravka u 2019. godini, a ako ga želite malo bolje upoznati, samo kliknite na sljedeću poveznicu: https://bit.ly/2MmxVAT“, pozivaju organizatori.

“Ako mislite da ‘vi to ne možete’, ‘da je to za nekoga drugoga’, ‘da morate biti u formi da biste uopće počeli’ i slično, sada je vrijeme da donesete svoj zid pred nas i pustite Zdravku da pokaže svoje mišiće koje je gradio još od veljače i sruši ih u jednom trenu!”

Program za građane zrelije dobi

Događaj počinje programom za građane zrelije dobi koji će voditi Andrej Jovanović! Pošaljite svoje majke, očeve, bake, djedove, tetke, strine, stričeve i svu širu rodbinu da se odvaže i dođu na event!

Nije bitno jesu li u formi, nije bitno imaju li višak kilograma i nije bitno jesu li ikada vježbali do sada! Bitno je samo da dođu u 16.30 i postanu dio tridesetominutnog treninga u kojemu će razgibati cijelo tijelo, naučiti kako ispravno vježbati i imati priliku napokon biti dio nekog fitness eventa.

Program za djecu i mališane

Nakon programa za građane zrelije dobi krećemo s programom za one najrazigranije! Riječ je o programu za juniore do 12-ak godina starosti, koje će kroz zabavan i dinamičan program vježbanja voditi Tihana Majer!

Naučit će osnove vježbanja, a sport će im biti prezentiran kroz zabavu, kako bi ga doživjeli u pozitivnom ozračju i poželjeli istog trena započeti svoj sportski put kroz život!

Funkcionalni jednosatni trening s najpoznatijim trenerima u gradu

Nakon toga slijedi funkcionalni trening koji će voditi jedni od najpoznatijih trenera u gradu, Luka i Marko Kutleša! Kroz sat vremena treniga tijelo ćete kvalitetno zagrijati, razgibati i pripremiti ga za intenzivan trening. Za ovaj trening ne morate biti u formi, ne morate imati dosadašnje iskustvo u vježbanju i ne morate apsolutno ništa znati o tjelovježbi! Intenzitet vježbanja određujete sami, stoga vam ovo vježbačko iskustvo može otvoriti vrata u sportsko-rekreacijski svijet.

Profesionalci koji će voditi ovaj trening i dati vam smjenice po pitanju tjelovježbe ujedno će vas potaknuti da iskoristite svoj maksimum i razbijete sve barijere po pitanju grupnog treninga! Na trening ste pozvani svi, neovisno o dobi, spolu i tjelesnoj kondiciji.

Za kraj je pripremljen program zumbe!

Čekaju vas “zumbašice” Tijana Ljubojević i Ivana Pavlović, koje su spremne prenijeti svoju pozitivnu plesnu energiju s bine na sve vas koji se budete rasplesali na livadi i gledali svjetla Pješačkog mosta kako se čarobno izmjenjuju dok sunce lagano zalazi! Kada krenete mrdati ramenima i bokovima u tako prekrasnom ambijentu poželjet ćete da ovaj trening traje vječno, a ne samo sat vremena!

Nije bitno koliko godina imate, jeste li dečko ili cura niti koliko dugo možete” džipati” na glazbu. Neovisno o tome jeste li ikada plesali do sada te volite li plesati u javnosti, ako dođete na ovaj trening, zaboravit ćete da ste ikada pomislili da ples nije za vas!

Event će popratiti i brojni animatori i plesne skupine

Između treninga animirat će vas brojne plesne skupine našega grada, a uz njih pripremamo i nekoliko velikih iznenađenja zbog kojih se definitivno isplati doći! Nećemo vam još otkrivati sve njih, ali možemo spomenuti nešto – pripremili smo 200 majica za vas kao Zdravkove rekreativce, a Zdravko je pripremio i svoj zdravi kutak u kojemu će vas čekati svašta nešto fino i zdravo!

Nije potrebna najava, nisu potrebni rekviziti, a kompletan ovaj program potpuno je besplatan i odvijat će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

“Ako dođete s klincima na njihov trening za juniore, slobodno ih nakon toga pustite da se igraju na našim sportsko-rekreacijskim postajama koje će osigurati Decathlon i koje će klince čekati sa svih strana! Za kraj naši najmlađi mogu uživati u melodijama vesele glazbe i okušati se u zumbi. Osim zdravog kutka u kojemu vas čeka svašta nešto fino, još se netko pobrinuo da ne odete gladni s treninga – Dukat koji će vas počastiti svojim Dukat fit proizvodima!” pozivaju organizatori.

Ako se bude očekivala kiša, cijeli se event seli u dvoranu Gradski vrt, o čemu će dan ranije biti objavljena obavijest.

Završetak programa planira se u 20.30 sati.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Tko još nije probao imat će priliku hodati po gurtni, naučiti žonglirati  ili pogledati Malu predstavu za male legose

“Zdravko je krenuo” – Međunarodni dan obitelji

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek uz podršku Zajednice osječkog osječkog sporta i pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Više…

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte rad s polaznicima, dobro došli ste)!

Plesni tečaj ŠPU Feniks – U RITMU ME OKRENI!

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u ponedjeljak 04. i srijedu 06.03.2024. godine, Više…

13. Euro Show Dance Challenge, međunarodni kup održao se u dvorani Gradski vrt uz sudjelovanje oko 700 plesača iz 26 klubova i sedam zemalja - Mađarske, Češke, Slovačke, Rumunjske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske

[FOTO] Održan 13. Euro Show Dance Challenge u Osijeku

Grad Osijek u subotu 10.02. bio je domaćin međunarodnog plesnog natjecanja “13. Euro Show Dance Challenge” u organizaciji Plesnog kluba Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske

Osijek u znaku sporta – započeo DNNA Ladies Tennis Tournament

Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

[FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama

U pratnji animatora, i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Francuska alijansa – Ljeto s Franom