GOSPODARSTVO

Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr ‘kuhinje’

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 25.07.2019
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Ego j.d.o.o., tvrtka je specijalizirana za direktnu prodaju i promociju telekomunikacijskih usluga. Čini je tim jednostavnih, vrijednih, odgovornih, vječno mladih ljudi. Dodatno obogaćuje svoj tim u Osijeku i zapošljava prodajnog predstavnika na terenu (m/ž) koji će zastupati Hrvatski Telekom. Nudi vam se mogućnost napredovanja i ostvarivanja bonusa, službeni laptop i mobitel, edukacije, treninzi i brojni drugi benefiti. Provjerite opis posla na linku i pravovremeno izvršite prijavu.

    Plava tvornica d.o.o., IT je agencija koja se bavi dizajnom te razvojem mobilnih i web aplikacija za domaća i strana tržišta (SAD, Australija, Engleska Kuvajt).
    U uredima u Osijeku i Virovitici zapošljava više od 40 ljudi. Sav posao odrađuje timski i uz međusobnu podršku. Ako želite biti dio ovog uspješnog tima, provjerite tri natječaja koji su vam trenutno na raspolaganju: Junior Backend Developer (m/ž), Junior Frontend Developer (m/ž), Project manager / Voditelj projekata (m/ž). Sve natječaje provjerite na linku i aplicirajte na željeni. 

    CKTZ integrator je usluga za transport tereta i jedna je od vodećih firmi u ovom sektoru u regiji. Trenutno proširuje svoj tim u Osijeku i zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž). Nudi vam se dinamičan posao utovara i istovara robe kamionom na području RH i EU, kao i briga o preuzetoj robi, odgovornost za održavanje i urednost zaduženog vozila i radne opreme te osiguravanje tehničke ispravnosti vozila. Provjerite uvjete i beneficije te aplicirajte u što kraćem vremenskom roku.

    Kanaan d.o.o., kompanija je koja se bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda te je vodeća u proizvodnji čipsa i flipsa na hrvatskom tržištu. Trenutno zapošljava na dvije pozicije u Donjem Miholjcu i traži: voditelja razvoja novih proizvoda (m/ž) i radnika na održavanju (m/ž). Informirajte se o uvjetima i izvršite prijavu na vrijeme.

    Makpharm d.o.o., mlada i brzorastuća farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja se bavi registracijom, distribucijom i promocijom lijekova i medicinskih proizvoda, traži za svoj prodajni tim nove članove tima na radnom mjestu: stručni suradnik (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska. Dodatni poticaj za vašu prijavu stimulativna su primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo.

    Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optime Telekom traži više radnika za svoj tim prodaje i to na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje budućih korisnika, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Ako poznajete rad u MS Office-u i imate srednju stručnu spremu – prijavite se. 

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva dipl. Ing. građevinarstva (m/ž) na području cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate:  položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, iskustvo organizacije gradilišta te na poslovima poslovođe gradilišta. Također, trebate poznavati i materijale za rad na gradilištu te imati četverogodišnje iskustvo. Prijavite se brzom prijavom.

    Europa 92 zapošljava prodavača (m/ž) jeans odjeće u Osijeku. Od kandidata se očekuje komunikativnost, snalažljivost, proaktivan stav u prodaji, predanost radu i sposobnost organizacije. Nude vam se edukacije, treninzi, mogućnosti napredovanja, sigurna i redovita primanja te stimulativni varijabilni dio primjeren postignutim rezultatima prodaje. Ako ste iskusni prodajaš – prijavite se.

    KOVAČEVIĆ TRANSPORT j.d.o.o. ima raspisan natječaj za voditelja/voditeljicu logističkih poslova u Osijeku. Na ovom poslu ćete  pronalaziti nove klijente u domaćem i međunarodnom transportu i održavat ćete odnose s postojećim klijentima. Također, bavit ćete se i s organizacijom i praćenjem robe u domaćem i međunarodnom transportu i izvještavat ćete o aktivnostima i prodajnim rezultatima. Ako ste spremni za ove izazove – prijavite se.

    Future Vision j.d.o.o. traži web programera/programerku u Osijeku. Kandidat/kandidatkinja za ovo radno mjesto treba poznavati: WordPress CMS CSS, HTML i Javascript, a plus je PHP SQL. Također, treba tečno govoriti engleski jezik (ili njemački jezik) te poznavati cijeli web design i development proces. Poslodavac nudi izazovne projekte, mogućnost konstantnog educiranja, fleksibilno radno vrijeme, te opuštenu i ugodnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

    Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI