ŽIVOT

Uživajte u posljednjem danu Zemlje bez granica

... večeras Aklea Neon uz svjetlosni show Labora i umjetničke interaktivne instalacije DUO PLAY ART-a

Objavljeno 31.08.2019
Alan Srčnik

Jučerašnjom prezentacijom radionica i glazbeno-umjetničkim programom otvorili smo Zemlju bez granica. Putovanje kroz vrijeme odvelo nas je u neke kreativne priče, obojane krošnje i plesne ritmove koji su obogatili Perivoj kralja Tomislava.
Zemlja bez granica počela je sa svojim jutarnjim sportskim programom – Sportska muvara, a nastavlja otvorenim radionicama već od 16 sati u parku.
Umjetnički program počinje u 19 sati nastupom plesnih skupina MIDAL, Illusion, Wings, Broadway, Kick, Blindovi, igrokazom OŠ Vladimira Becića, a sve završava nastupom osječke umjetnice Aklee Neon uz svjetlosni show Labora i umjetničke interaktivne instalacije DUO PLAY ART-a.
Uživajte u posljednjem danu Zemlje bez granica u Perivoju kralja Tomislava.
Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Zemlja bez granica pod nazivom MOJE/A će se održati na četiri lokacije s više od 60 radionica i s više od 100 voditelja iz Hrvatske, Mađarske i Poljske te 10-ak večernjih događanja

Predstavljen koncept ovogodišnjeg obiteljskog festivala Festivala Zemlja bez granica

Na danas (utorak) održanoj konferenciji za medije u prostorima Osječko-baranjske županije predstavljen je koncept i program ovogodišnjeg međunarodnog obiteljskog Festivala Više…

Čak četiri priznanja u sklopu međunarodnih godišnjih nagrada organizacije Montessori Global Education stiglo je u Hrvatsku. Priznanje je Brezi stiglo za festival “Zemlja bez granica"

Montessori Global Education Awards 2023: Udruzi Breza iz Osijeka posebno priznanje za inovativni razvoj

Organizacija Montessori Global Education proglasila je dobitnike u sklopu svojih godišnjih nagrada Montessori Global Education Awards koje dodjeljuje pojedincima i Više…

Zemlja za… završava – smijehom!

Danas nas očekuje velika završnica Zemlje bez granica

Došlo vrijeme za prezentaciju naučenog, izrađenog i uvježbanog na radionicama i igraonicama Zemlje bez granica. Tradicionalno, u subotu poslijepodne, u Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

[NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje