GOSPODARSTVO

Dani hrvatskog turizma

Središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u pet županija na području Slavonije

    Objavljeno 18.09.2019
    Ivona Amidžić

    Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1.500 i 2.000 sudionika.

    U višednevnom radnom dijelu (stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci) planiran je tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade.

    Središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u razdoblju od 2. do 4. listopada 2019. u pet županija na području Slavonije.

    • Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18.30 u dvorcu Eltz u Vukovaru.
    • Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci.
    • Završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održat će se u Osijeku u starom gradu Tvrđi na Trgu Vatroslava Lisinskog 4. listopada 2019. s početkom u 20.05 sati.

    Susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske održat će se na Okruglom stolu uz 19. hrvatski turistički forum pod nazivom „Financiranje održivog razvoja turizma“. Uz bogati prezentacijski programi regija Slavonija će se predstaviti u najboljem svijetlu.

    Kotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi, a prijavu možete izvršiti putem online obrasca na stranici Ministarstva turizma.

    • Preporučamo da po uplati kotizacije, a radi ograničenih smještajnih kapaciteta, što prije osigurate smještaj.
    • Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti nama ili Ministarstvu turizma putem maila [email protected].

    Tri akreditacijska centra tijekom održavanja Dana hrvatskog turizma:

    • Akreditacijski centar Osijek, predvorje Rektorata Sveučilišta u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3; Radno vrijeme: 2. do 4. listopada 2019., od 8.00 do 20.00 sati.
    • Akreditacijski centar Vukovar, dvorac Eltz, prostor za prijem, zgrada velikog dvora (prizemlje), Županijska ulica 2; Radno vrijeme: 2. listopada 2019. od 17.00 do 21.00 sati.
    • Akreditacijski centar Vinkovci, Lovački dom Kunjevci, Kunjevci b.b.; Radno vrijeme: 3. listopada 2019. od 16.00 do 21.00 sati.

    Press akreditacije mogu se zatražiti putem e-maila [email protected]. Uz ime, prezime i redakciju potrebno je navesti kontakt e-mail i broj telefona te naziv prezentacije za koju ste zainteresirani na dan 3. listopada.

    Akreditacija je obavezna za prisustvovanje radnom i svečanom dijelu skupa.

    Raspored i program pogledajte ispod

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    "Kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem realizirano je 3 milijarde eura. Od 2013. godine BDP u Slavoniji se per capita povećao 50 posto, a klasični za nešto više od 40 posto."

    Optimalan razvoj Slavonije i Baranje – l. Znanstveno-stručni dijalog “Regionalni razvoj u Hrvatskoj – razvojna tranzicija Slavonije”

    Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u partnerstvu s Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Zavodom za znanstveni i umjetnički rad Više…

    Studenac će i ove godine nastaviti podržavati udruge koje donose pozitivne promjene i dobrobit u svojoj zajednici, a ukupno će u 2024. donirati 80 000 eura

    Studenac otvorio sedmi krug prijava za dodjelu 20 000 eura neprofitnim organizacijama i udrugama iz Slavonije

    Hrvatski lanac susjedskih dućana Studenac otvorio je sedmi krug prijava za donacije u sklopu svog društveno-odgovornog programa „Korak bliže zajednici“ Više…

    Najveće iznenađenje jest da je tijekom srpnja ostvaren najveći broj noćenja do sada u 2023. godini

    Rekordan turistički srpanj u Osječko-baranjskoj županiji

    Osječko-baranjska županija posljednjih godina u kontinuitetu bilježi izvrsne turističke rezultate. Rezultat je to kontinuiranog rada na razvoju destinacije kroz Turističku Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike