Pokazno praktična vježba evakuacije i spašavanja na kolodvoru

Tema vježbe je pronalazak minsko eksplozivnog sredstva u prostoru Željezničkog kolodvora Osijek - "Građane izvješćujemo da nema razloga za zabrinutost"

    Objavljeno 02.10.2019
    Ivona Amidžić

    U četvrtak, 3. listopada 2019. godine, s početkom u 09.30 sati na prostoru Željezničkog kolodvora Osijek održat će se pokazno-praktična vježba evakuacije i spašavanja pod nazivom „Osijek 2019“. Uz organizatora, Hrvatske željeznice, i drugih hitnih službi, sudjeluje i Policijska uprava osječko-baranjska.

    Tema vježbe je pronalazak minsko eksplozivnog sredstva u prostoru Željezničkog kolodvora Osijek i prikaz postupanja svih hitnih službi, odnosno postupanje policijskih službenika Protueksplozijskog odjela ove Policijske uprave na uklanjanju potencijalne opasnosti.

    “Građane izvješćujemo da nema razloga za zabrinutost, obzirom da će se u navedeno vrijeme odvijati vrlo interesantna pokazno-praktična vježba koju mogu pogledati”, objasnili su iz PU osječko-baranjske.

    foto: youtube (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pokušao je pobjeći policajcima od uhidbenog naloga, skočio kroz prozor i smrtno stradao...

    Smrtno stradao u bijegu od policajaca koji su ga došli uhititi

    Danas oko 7.20 sati, policijski službenici Policijske postaje Našice pokušali su realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku Više…

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Nepoznati počinitelj je 5. ožujka stupio u kontakt s 55-godišnjakom, kojeg je lažnim prikazivanjem činjenica oko ulaganja doveo u zabludu Više…

    Donosimo lokacije 24-satnog nadzora brzine policije, pogledajte gdje će vas dočekati!

    ROADPOL – Akcija prometne policije na području cijele policijske uprave

    U organizaciji mreže prometnih policija, Roadpol-a, u razdoblju od 15. do 21. travnja sukladno smjernicama ROADPOL-a na području cijele Policijske Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Grad na Dravi ponosan je na svoje nogometašice koje su, treba spomenuti, 25. naslovom izborile i nastup u UEFA Ligi prvakinja.

    ŽNK Osijek izborio 25. titulu državnog prvaka

    Za izvođenje radova neophodno je zatvoriti za promet motornih vozila dionicu Rokove ulice od Ružine  do Ulice A. Hebranga.

    Zatavara se za promet radi radova dionica u Rokovoj ulici