SPORT

Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre (1.12.) PRIJAVA

Sav prihod humanitarne utrke bit će darovan Klinici za pedijatriju - KBC Osijek

    Objavljeno 18.11.2019
    Ivona Amidžić

    U nedjelju 1. prosinca održat će se humanitarna utrka na pet i deset kilometara povodom proslave Dana grada, pod nazivom “OSIJEK TRČI – I ti to možeš, daruj svoje kilometre”.

    Grad Osijek je pokrovitelj utrke, a bit će tu još jedna manja utrka za djecu i trkače početnike. Startnina za utrke na pet i deset kilometara iznosi 30,00 kuna po osobi, a sav prihod od toga, kao i od donacije građana i sponzora, bit će darovan Klinici za pedijatriju – KBC Osijek.

    Svi zainteresirani mogu napraviti online prijavu utrke i uplatiti startninu KLIKOM NA POVEZNICU OVDJE do 29. studenog 2019. do 23.59 sati.

    Na licu mjesta može se prijaviti 1. prosinca 2019. od 12.00 do 13.30 sati. Start će biti u 14.00 sati na Promenadi kod poznatog spomenika Picassu, gdje će biti i cilj. Detalje o ruti utrke organizatori će objaviti na vrijeme.

    Kontaktirati organizatore ili saznati više detalja o utrci možete na službenoj Facebook stranici događaja.

    U međuvremenu pogledajte kako je bilo prošle godine:

    foto: facebook (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Sudionici će pred sobom imati 4350 m trkačkog  izazova. Ruta kojom će se utrka odvijati je kružna, start utrke je u 10,00 kod Vodenih vrata na ulazu u Tvrđu.

    [NAJAVA] Osječki meandar, memorijalna utrka u sklopu akcije “Zdravko je krenuo”

    GSSR „Sport za sve“ Osijek, Akademija za umjetnost i kulturu  (AUK) i Zajednica osječkog sporta (ZOS) zajedničkim snagama  organiziraju gradsku Više…

    Posljednja runda, kako bi rekli drifteri, HR PRO natjecanja i napeta borba za postolja i titulu najuspješnijih po klasama u ovoj sezoni, StreetRaceri koji žare i pale od klase 15 do 9, a najbrži jure i debelo ispod!

    30. Jubilarni Osijek Street Race Show

    Što reći? Ove objave već godinama počinjemo i završavamo sa onom starom: svi sve znate.. Jer doslovno već sve znate… Više…

    Ove godine su na turniru 11 ekipa koje su podijeljene u tri grupe nakon čega slijede polufinalne utakmice

    Malonogometni turnir djelatnika KBC-a Osijek

    Ove godine održava se 24. malonogometni turnir djelatnika KBC Osijek. Broj kojim se ne mogu mnogi pohvaliti seže od 1996. Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.