ŽIVOT

Prva adventska radionica Vez po papiru (30.11.) PRIJAVA

Ulaz na radionicu je slobodan, ali je prijava, zbog ograničenog broja mjesta, potrebna

Objavljeno 26.11.2019
Ivona Amidžić

“Svaki tjedan Advent jedan! S veseljem vas pozivamo na prvu ovogodišnju adventsku radionicu”, pozivaju iz Muzeja Slavonije. Ponovno dolaze Ana i Ljubica, vesele Šokice iz udruge Šokačka grana. Vrijedne čuvarice baštine i kazivačice o tradicijskim običajima podučit će sve o tehnici vezenja na papiru. Svi će imati priliku naučiti kako izraditi poseban bookmarker ili božićnu čestitku uz zanimljive mustre te iglu i konac prigodnih, blagdanskih boja.

Radionica je prikladna za dječju dob od sedam godina starosti na više, a održat će se u Muzeju Slavonije, Trg Sv. Trojstva 6, u subotu 30. studenog 2019. s početkom u 11.00 sati.

Ulaz na radionicu je slobodan, ali je prijava, zbog ograničenog broja mjesta, potrebna.

Prijaviti se možete putem poveznice OVDJE.

Radionica je organizirana povodom programa “Vodite me u Muzej na Advent” i “Doktori za baštinu”, a sufinancirana je sredstvima Grada Osijeka i Ministarstva kulture RH.

Kontaktirati organizatore ili saznati više informacija možete na službenoj Facebook stranici događaja.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Radionicom se želi potaknuti građane i građanke na odgovornije, informiranije i aktivnije korištenje interneta i medijskog sadržaja. Na radionici će se razgovarati o važnosti informiranja, prepoznavanju dezinformacija i AI sadržaju kao i o primjeni medijske i političke pismenosti u superizbornoj godini

Radionica u Osijeku: Navigiranje morem (dez)informacija

Gong poziva sve građane i građanke Osječko-baranjske županije da u super izbornoj godini sudjeluju na radionici Navigiranje morem informacija – Medijska Više…

Nerazumijevanje vlastitih emocija stvara nam različite probleme u osobnom iskustvu i odnosima; potreba za prigušivanjem osjećaja punoće, praznine, zbunjenosti ili duboke boli, može dovesti čak do ovisničkog ponašanja i samoozljeđivanja

Poziv na radionicu za mlade: Kako (pre)živjeti sa svojim emocijama

Naše emocije su iznimno važne za našu sigurnost te za naš osobni i društveni život. Bez emocija bismo otupjeli klizili Više…

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

[NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje