Arhiva

Ad Hoc – tečajevi stranih jezika za djecu i odrasle PAMETNE INTERAKTIVNE PLOČE – NASTAVA ZA 21. STOLJEĆE

  Objavljeno 04.09.2017
  OsijekNews redakcija

  ‘PAMETNE INTERAKTIVNE PLOČE – NASTAVA ZA 21. STOLJEĆE’

  U tijeku su upisi u 31. semestar nastave u školi stranih jezika Ad Hoc za koji je osigurana najmodernija tehnologija – pametne ploče kao pomoć u učenju stranih jezika za djecu i odrasle!

  Nastava u Ad Hoc – Centru izvodi se po najvišim međunarodnim standardima ISO kvalitete te, kao i do sad, uključuje tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Za odrasle su u ponudi tečajevi općeg, poslovnog i pravnog jezika, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita kao što su IELTS, TOEFL, ILEC, BEC, GOETHE-ZERTIFIKAT i drugi.

  Uvođenjem interaktivnih pametnih ploča klasična se učionica pretvara u zabavno okruženje za moderno učenje stranih jezika. Učenje vokabulara, gramatike, pisanja i govora uz „pametnice“ mnogo je lakše i zabavnije! Kao zamjena za ploču i flomastere, „pametnica“ i projektor unose novu razinu komunikacije u učionice, dokazano povećavaju motivaciju i angažman te u konačnici i uspjeh polaznika. Ne morate brinuti o prepisivanju s ploče, jer će Vam sve biti dostupno putem e-maila te ćete se moći aktivno fokusirati na nastavu. Uz obilje softverskih rješenja i vrhunski tim profesora nastava će biti zabavna i uspješna u tolikoj mjeri da ćete jedva čekati sljedeći sat!

  adhoc_01

  Sve što trebate učiniti jest upisati se u novi semestar, a Ad Hoc će Vas dodatno motivirati, zainteresirati i naučiti strani jezik po Vašem izboru.

  Budući da Ad Hoc cijeni želju za učenjem, svoje polaznike nagrađuje nizom popusta. Ovoga semestra to su:

  1. popust od 15 % na cijenu tečaja za studente
  2. obiteljski popust, u iznosu od 100 kuna
  3. poliglot popust, u iznosu od 100 kuna
  4. popust na promotivni letak, u iznosu od 100 kuna
  5. popust na ranu prijavu, u iznosu od 100,00 kuna (ostvaruje se u vrijeme upisa do 7. rujna)
  6. nagradnu igru (upute na kraju članka)

  Ad Hoc je i jedan od vodećih prevoditeljskih centara u Hrvatskoj. Ad Hocovi prevoditelji i sudski tumači spremni su za Vas napraviti pismene i usmene prijevode svih vrsta. Činjenica da Ad Hocovi prijevodi odgovaraju najvišim međunarodnim standardima garantira da će upravo u Ad Hocu sve što Vam je potrebno biti prevedeno na najbolji način i u najkraćem mogućem roku.

  Jezici koje prevode su: engleski, njemački, talijanski, francuski, mađarski, ruski, španjolski, portugalski, makedonski, srpski, bošnjački, slovenski, ukrajinski, turski, kineski, arapski, poljski, češki, slovački, bugarski, nizozemski, danski, grčki, albanski, bjeloruski, švedski, rumunjski, crnogorski, hebrejski, litvanski, japanski, korejski, katalonski, flamanski, perzijski, latinski i dr.

  NAGRADNI NATJEČAJ

  Nagradni natječaj – što je potrebno napraviti?

  1. Lajkaj Ad Hocovu Facebook stranicu

  2. Ispod članka na Facebook stranici Ad Hoc-a ostavi komentar koji strani jezik želiš učiti i to na način „Ad Hoc-Centar mi poklanja 50% popusta na tečaj ___________ (napiši kojeg jezika)“

  3. Podijeli objavu na svoj Facebook profil (javno)

  Detaljnije informacije o upisima, popustima i nagradnim igrama možete pronaći na:

  Sve dodatne informacije možete saznati:

  • pozivom na brojeve telefona: 031/215-500 ili 031/215-501,
  • upitom na mail adhoc@adhoc.hr ili
  • osobnim dolaskom u prostorije Ad Hoca (Ulica Stjepana Radića 12).

  Ad Hoc – Centar provodi projekt pod nazivom „Informatizacija Centra za poduke i prevoditeljstvo u Osijeku“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MPS-a u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“. Ukupna je vrijednost projekta 1.189.500,00 kn, a udio sufinanciranja EFRR-a iznosi 90%.

  adhoc_00

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Već danima izvještavamo o krađama, ali one su i dalje prisutne. Osim toga, iz policije najavljuju još jednu povećanu mjeru kontrole brzine

  POLICIJA – Krađe, oružje i pojačana mjera kontrole brzine!

  Riječ je o obnovi parka koji se nalazi u centru grada Osijeka, poznatog kao prekrasnom ambijentu u zimskom periodu kada su stabla posađena u ovom parku, sijala najljepšim sjajem

  Sakuntala park stavljen pod metalne okvire

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …