ŽIVOT

Advent u Baranji i Winter Wine & Walk

Na stazi dugoj 9 km kroz sela Suza i Zmajevac, poznate baranjske vinske meke, sudionike će na čak 14 točaka dočekati baranjski vinari i restorani s vrhunskim vinima, te tradicionalnim snackovima

Objavljeno 08.12.2022
Darija Kovačić

Dobro poznata vinska šetnja neotkrivenim stazama Baranje, ove godine po prvi puta dobiva svoje zimsko izdanje i to u subotu 10.12.2022. – WINTER WINE & WALK. Na stazi dugoj 9 km kroz sela Suza i Zmajevac, poznate baranjske vinske meke, sudionke će na čak 14 točaka dočekati baranjski vinari i restorani s vrhunskim vinima, te tradicionalnim snackovima.

Walkeri se kreću u grupama koje startaju ispred Doma kulture u Zmajevcu, odakle kreće njihova avantura.

Kraj šetnje ne znači i kraj zabave! Na kraju staze sve sudionike, ali i ostale posjetitelje očekuje Advent u surduku i to u zmajevačkom ”katoličkom surduku”.

Božićni sajam, kuhano vino, lampice, bogat glazbeni program i poseban doživljaj zmajevačkih surduka očekuje sve već od 16:00h.

Zabavu potražite i u vinskim pordumima koji kao i uvijek uz vrhunska vina pripremaku i dobru zabavu.

Adventski program se nastavlja već u nedjelju u 11.12.2022. na Suljoškom adventu u Kneževim Vinogradima, na SRC Kneževi Vinogradi.

Kobasice, kuhano vino, fritule, bogat božićni sajam, Djed Božićnjak, božićni glazbeni program i velika fešta uz Fešta bend dio je čarolije koja vas očekuje na Suljoškom adventu.

Dođite u Baranju i razveselite hedonista u sebi!

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

Glasujte za drvce koje se vama najviše sviđa! Podržite vašu ekipu ili udrugu kojoj je ono namijenjeno! Nagradite jednog od dvanaest timova vašim glasom.

Za najbolje božićno drvce natječe se dvanaest timova iz Osijeka: glasujte i podijelite radost!

Advent je vrijeme radosnoga iščekivanja: pripremamo svoje srce za Božić, za dolazak Spasitelja, to je vrijeme u kojem želimo s Više…

Stigao je posljednji mjesec u godini, a to znači pregršt blagdanskih događanja u Portanovi! Advent u Portanovi, sveti Nikola, blagdanska Portastična srijeda…

Prosinac u Portanovi

U petak, 1. prosinca započeo je Advent u Portanovi – a kako to obično biva, i ovog prosinca u Portanovi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika - od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece

[NAJAVA] Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović ponovno u Osijeku (dijelimo kotizaciju)