ŽIVOT

Advent u Dokkici i Božićni koncert u kinu Urania (16.-19.12.) PROGRAM

Tradicionalne, kreativne radionice u božićnom duhu ispunit će veseli prostor Dokkice u koju su dobrodošli svi: djeca, roditelji, bake i djedovi, ...

Objavljeno 14.12.2019
Petar Tauković

Dječja osječka kreativna kućica i ove godine, od ponedjeljka, 16.12. do četvrtka, 19.12. organizira Advent u Dokkici u Keršovanijevoj 4, a božićni koncert dječjeg orkestra ovaj puta u Kinu Urania. Tradicionalne, kreativne radionice u božićnom duhu ispunit će veseli prostor Dokkice u koju su dobrodošli svi: djeca, roditelji, bake i djedovi, …

Na adventskom repertoaru u ponedjeljak od 16,30 do 17,30 sati je radionica izrade anđela, a od 18,00 do 19,30 Božićna likovnica na kojoj će se izrađivati božićno selo.

U utorak od 15,30 do 16,30 ljubitelji slastica moći će praviti Vilenjakove kolačiće, a od 16,30 do 17,30 u našoj maloj knjižnici poslušati najljepše božićne priče.

U srijedu od 16,00 do 18,00 održat će se radionica izrade čestitki, od 18,00 do 19,00 božićnih ukrasa. U 19,30 započet će Božićna potraga za blagom.

Četvrtak je rezerviran za Božićni koncert dječjeg orkestra Dokkice u Kinu Urania od 16,30 do 17,30. Dvadeset i pet malih glazbenika dječjeg orkestara Dokkice pod vodstvom Marijana Jovičića, a uz asistenciju Suzane Ocvirk i Frana Jovičića izvesti će poznate svjetske božićne hitove. Uz dječji orkestar, nastupit će i roditelji, polaznici glazbenih radionica u Dokkici te Suzana Ocvirk, voditeljica solo pjevanja. Posebna glazbena gošća Božićnog koncerta bit će Nera Mamić. Ulaz na sve aktivnosti je slobodan kao i na koncert. Informacije: 782 454.

Advent u Dokkici

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara Više…

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

I ove su godine objedinjene pojedinačne uskrsne aktivnosti pod zajedničkim programom „Uskrs u Osijeku” te će svojim sugrađanima i dragim gostima ponuditi zanimljiv sadržaj

[NAJAVA] Uskrs u Osijeku – program događanja

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu