ŽIVOT

Advent u Osijeku 29.11.-24.12.2019. – Poziv za zakup kućica

Prigodna prodaja i ugostiteljska ponuda na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. održavat će se od 29. studenog do 24. prosinca 2019. godine.

Objavljeno 12.11.2019
Petar Tauković

Turistička zajednica grada Osijeka i grad Osijek, organizatori ovogodišnjeg Adventa u Osijeku pozivaju sve zainteresirane poslovne subjekte za zakup kućica za ugostiteljstvo i zakup prostora za prigodnu prodaju na manifestaciji Advent u Osijeku 2019.

Prigodna prodaja i ugostiteljska ponuda na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. održavat će se od 29. studenog do 24. prosinca 2019. godine.

Prigodna prodaja i ugostiteljska ponuda na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. odvijat će se na prostoru Trg dr. Ante Starčevića u Gornjem gradu (glavni trg) te u starom gradu Tvrđi na Trgu Vatroslava Lisinskog i dijelu Franjevačke, Bösendorfeve i Boškovićeve ulice.

Planirano radno vrijeme za izlagače na lokaciji Trg dr. Ante Starčevića je od 09:00 do 21:00 sati, a planirano radno vrijeme za izlagače na lokaciji Tvrđa je od 17:00 do 22:00 sata.

POZIV zainteresiranim poslovnim subjektima za zakup kućica za ugostiteljstvo i zakup prostora za prigodnu prodaju na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. koji se u PDF formatu nalazi ovdje:

POZIV zainteresiranim subjektima za zakup kućica za ugostiteljstvo i prodaju na manifestaciji Advent u Osijeku 2019.pdf

Zainteresirani poslovni subjekti trebaju ispuniti ponude za zakup koje se u PDF formatu nalaze ovdje:

Izlaganje i prodaja proizvoda

PRIJAVNICA ZA IZLAGANJE I PRODAJU.pdf

Ugostiteljstvo

PRIJAVNICA ZA UGOSTITELJE.pdf

Rok za predaju prijava je 14.11.2019. godine osobno u ured Turističke zajednice grada Osijeka, Županijska 2 do 16:00 sati ili istog datuma elektroničkom poštom na adresu tzosijek@tzosijek.hr do ponoći.

Dodatne informacije potražite osobno u uredu Turističke zajednice ili na broj telefona 031 203 755, radnim danom od 8 do 16 sati.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Advent je u Osijek možda privukao zimu, ali je sve nas ispunio toplinom! U Osijeku je svaki dan Adventdan.

Svaki dan je dan za Advent!

Advent je svojim šarenilom podsjetio prirodu da je zima na vratima! Baš u tim prvim danima šarenila, uz mirise cimeta Više…

IZVANREDNA VIJEST – Inspekcija na osječkom adventu!

Na osječki advent jučer je došao neobičan inspektor – Visoki inspektor Svetog Nikole za čistoću čizmica! U velikoj kupoli na novom Više…

Prilikom kupnje povratne karte, u kolodvoru udaljenom više od 25 km od Osijeka, naglasite namjeru putovanja na „Advent u Osijeku“. Tako ostvarujete popust od 40%.

Vlakom na Advent u Osijeku uz 40% popusta i dodatne pogodnosti!

Tijekom trajanja manifestacije Advent u Osijeku, od 30. studenog do 24. prosinca 2019, Turistička zajednica grada Osijeka je s putničkim Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Dovoljno je da otvorite i-Račun u svojoj poslovnoj banci

Plaćajte Unikom račun na ekološki prihvatljiv način

To je priča koju je Moto klub Osijek proširio, ne samo u Hrvatskoj, nego možemo reći i jednim dijelom Europe

Motomrazovi darivali najmlađe

Advent je u Osijek možda privukao zimu, ali je sve nas ispunio toplinom! U Osijeku je svaki dan Adventdan.

Svaki dan je dan za Advent!