ŽIVOT

Advent u Osijeku 29.11.-24.12.2019. – Poziv za zakup kućica

Prigodna prodaja i ugostiteljska ponuda na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. održavat će se od 29. studenog do 24. prosinca 2019. godine.

Objavljeno 12.11.2019
Petar Tauković

Turistička zajednica grada Osijeka i grad Osijek, organizatori ovogodišnjeg Adventa u Osijeku pozivaju sve zainteresirane poslovne subjekte za zakup kućica za ugostiteljstvo i zakup prostora za prigodnu prodaju na manifestaciji Advent u Osijeku 2019.

Prigodna prodaja i ugostiteljska ponuda na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. održavat će se od 29. studenog do 24. prosinca 2019. godine.

Prigodna prodaja i ugostiteljska ponuda na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. odvijat će se na prostoru Trg dr. Ante Starčevića u Gornjem gradu (glavni trg) te u starom gradu Tvrđi na Trgu Vatroslava Lisinskog i dijelu Franjevačke, Bösendorfeve i Boškovićeve ulice.

Planirano radno vrijeme za izlagače na lokaciji Trg dr. Ante Starčevića je od 09:00 do 21:00 sati, a planirano radno vrijeme za izlagače na lokaciji Tvrđa je od 17:00 do 22:00 sata.

POZIV zainteresiranim poslovnim subjektima za zakup kućica za ugostiteljstvo i zakup prostora za prigodnu prodaju na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. koji se u PDF formatu nalazi ovdje:

POZIV zainteresiranim subjektima za zakup kućica za ugostiteljstvo i prodaju na manifestaciji Advent u Osijeku 2019.pdf

Zainteresirani poslovni subjekti trebaju ispuniti ponude za zakup koje se u PDF formatu nalaze ovdje:

Izlaganje i prodaja proizvoda

PRIJAVNICA ZA IZLAGANJE I PRODAJU.pdf

Ugostiteljstvo

PRIJAVNICA ZA UGOSTITELJE.pdf

Rok za predaju prijava je 14.11.2019. godine osobno u ured Turističke zajednice grada Osijeka, Županijska 2 do 16:00 sati ili istog datuma elektroničkom poštom na adresu [email protected] do ponoći.

Dodatne informacije potražite osobno u uredu Turističke zajednice ili na broj telefona 031 203 755, radnim danom od 8 do 16 sati.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Majstori kotlića pripremaju 3.000 porcija fiša, za veliki zajednički objed na najdužoj trpezi

Zajedničko blagdansko blagovanje i ispraćaj Adventa u Osijeku 2019.

Vrijeme iščekivanja Božića bliži se kraju. Uskoro ulazimo u posljednji dan Adventa, Badnjak. Dan kada Grad Osijek časti. Časti za Više…

Četvrta adventska svijeća pali se na Božićnom sajmu u Belom Manastiru, gdje se nakratko seli adventska čarolija

Adventska avantura u Belom Manastiru

Adventska avantura nakratko se seli. Zadnja, četvrta adventska svijeća pali se na Božićnom sajmu u Belom Manastiru. Advent u Belom Više…

Grad Osijek je izdvojio sredstva za 390 djece iz socijalno ugroženih obitelji i za 28 djece koja su smještena u udomiteljskim obiteljima

Podjela božićnih darova za djecu iz socijalno ugroženih obitelji

U Kupoli Djeda Božićnjaka, razdragana dječja lica raznježila su sinoć i svakog odraslog. Naime, Središnji ured Djeda Mraza na Trgu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Polaznici će se svakoga tjedna susresti s novom temom, upoznati brojne divlje životinje te naučiti činjenice i zanimljivosti o njihovom načinu života

Ljetna škola u ZOO vrtu

Broj trenutno oboljelih aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas je ukupno 930

U zadnja 24 sata zabilježena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom

Ukupan broj aktivno pozitivnih osoba trenutno je 251

Smiruje se epidemiološka situacija u OBŽ: Danas četiri novooboljela