ŽIVOT

Advent u Portanovi

Prošao je Black Friday, započinje prosinac… A to znači samo jedno: božićno vrijeme stiže u Portanovu!

Objavljeno 30.11.2023
Darija Kovačić

Sutra započinje prosinac, a s njime započinje i božićno vrijeme u Portanovi! Božićne dekoracije već su donijele blagdanski ugođaj u centar, na radiju se već čuju blagdanske pjesme, a u petak, 1. prosinca službeno započinje i Advent u Portanovi! Ove godine u Portanovi su pripremili jedinstveni nagradni natječaj u kojemu svakoga dana imate priliku osvojiti vrijedne nagrade. Sve što trebate učiniti je obaviti kupnju u minimalnom iznosu od 20 eura, posjetiti blagdanski kutak kod Info pulta i zaigrati igricu na tabletu!

Krilatica ovogodišnjeg Adventa u Portanovi je: „Darove kupi, igru zaigraj i vrijedne nagrade pokupi!“ – a iz Portanove predlažu i savršen dar ovog Božića: Portanova poklon karticu! Za one koji to možda još ne znaju, Portanova poklon karticu moguće je kupiti na Info pultu Portanove ili online putem Web shopa, a iznos na kartici od 10 do 200 eura može se koristiti višekratno u gotovo svim trgovinama u Portanovi. Pa… Tko kaže da savršen dar ne postoji?

A kada smo već kod darova, odlična prilika za blagdanski shopping u Portanovi je već u srijedu, 6. prosinca – kada je na rasporedu blagdanska Portastična srijeda! Kao i svake prve srijede u mjesecu, prva srijeda u prosincu donosi priliku za najpovoljniji shopping. Pratite web stranicu i društvene mreže Portanove kako bi prvi saznali koji vas popusti očekuju!

Osim Portastične srijede, 6. prosinca obilježava se još nešto važno… Blagdan svetog Nikole! Kao i svake godine, i ove godine u Portanovi najavljuju iznenađenja za najmlađe ali i one starije! A kako se ovom blagdanu najviše vesele upravo djeca, za njih su u Twister Fun Park igraonici u Portanovi pripremili posebnu zabavu za djecu: sv. Nikola tamo stiže već u subotu, 2. prosinca! Pripremili su zabavan blagdanski program: blagdanske igre, kreativne radionice, igrokaz, disco i karaoke show te naravno darivanje i fotografiranje sa svetim Nikolom!

Osim shoppinga, darivanja i zabavnih aktivnosti, tijekom prosinca iz Portanove pozivaju i na humanitarno djelovanje! Tako svake subote imate priliku biti dio Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi, započevši ove subote, 2. prosinca od 16 do 19 sati. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekat će vas u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte.

A kako bi olakšali planiranje kupovine i blagdanske aktivnosti, Portanova je sačuvala radne nedjelje za ovo blagdansko vrijeme, stoga će ova nedjelja, 2. prosinca, kao i sve nedjelje do Badnjaka, biti radne.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Prvih 100 kupaca očekuje prigodan poklon, a svaka kupovina iznad 50 eura ostvarena do kraja tjedna ulazi u izvlačenje poklon bona od čak 500 eura!

Sutra se u Portanovi otvara nova i veća Europa 92, a za vikend stižu tarantule!

29.2. u 11.00 sati otvara se još bolja i veća, odnosno najveća Europa 92 u regiji! Omiljena destinacija ljubitelja vrhunskog Više…

Ako ste fascinirani paucima, veselit će vas da uskoro u Portanovu stiže i jedinstvena izložba tarantula i insekata, i to od 1. ožujka. Tarantule i insekti stižu iz cijeloga svijeta

Uskoro Izložba tarantula u Portanovi

Kao što su mnogi od vas već mogli primijetiti, privremeno je zatvorena Europa 92… A sve s ciljem otvorenja još Više…

Građanska dužnost je prijaviti bilo koji oblik nasilja, a svojim postupanjem dokazujemo da je Grad Osijek ali i Osječko-baranjska županija mjesto nulte tolerancije na nasilje

[FOTO] U Portanovi održana plesna kampanja protiv nasilja nad ženama – “Milijarda ustaje”

Kampanja “One Billion Rising” ili „Milijarda ustaje“ započela je na Valentinovo 2012. kao inicijativa za podizanje svijesti o uznemirujućoj statistici Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

gOSba je rezultat želje za osvježenjem lokalne/nacionalne gastro event konstelacije. Atmosfera gOSbe je opuštajuća, a glazba lagano gibajuća.

gOSba – novi format na gastro-wine-art event sceni

Unutarnja i vanjska obnova kuće dobro napreduje i radovi su u tijeku i to zahvaljujući donacijama dobrih ljudi

Akcija za obitelj Matijević iz Škabrnje dobro napreduje

Suradnja u sprječavanju krijumčarenja osoba, roba i opojnih droga u zaštiti državne granice, sprječavanje nezakonitog lova i ribolova, kao i ostalih nezakonitih radnji na području JUPP Kopački rit.

Suradnjom policijskih službenika i djelatnika parka prirode protiv svih oblika kažnjivih djela