Arhiva

Air Pannonia – uspješno se siri diljem regije u pravcu razvoja hrvatskog zdravstvenog turizma

  Objavljeno 08.04.2016
  OsijekNews redakcija

  Tvrtka Air Pannonia, zrakoplovni operator sa sjedištem u Osijeku usmjeren prijevozu poslovnih korisnika i sanitetskom prijevozu bolesnika, koji u svom vlasništvu ima 11 zrakoplova, ugovorila je posao prijevoza za jednu od najznačajnijih makedonskih klinika i time još više unaprijedila razvoj hrvatskog zdravstvenog turizma u ovom segmentu.

  Ugovor o suradnji između Specijalne bolnice Filip VTori iz Makedonije i Air Pannonie, zrakoplovne tvrtke iz Hrvatske bit će potpisan u ponedjeljak, 11. travnja 2016. godine u Skopju, Makedonija

  Ugovor predstavlja korak više u širenju ne samo usluga koje nudi Air Pannonia, jedina tvrtka u Hrvatskoj koja posjeduje certifikat za transport organa i pacijenata prema EU regulativi, nego i za hrvatski zdravstveni turizam.

  Ugovor u ime tvrtke Air Pannonia potpisat će gđa Zrinka Vlašić, dok je u ime Specijalne bolnice ugovor potpisat će akad dr. Žan Mitrev, prvi i jedini kirurg u Makedoniji koji je napravio uspješnu transplantaciju srca.

  Potpisivanju ugovora nazočiti će i predstavnici Sv. Katarine gosp. Dragan i gđa Jadranka Primorac, te izložili zajednički plan suradnje u promicanju i razvitku medicinskog turizma dviju zemalja.

  Izvrsnost i znanje dviju prestižnih klinika omogućit će izmjenu znanja i iskustva na svim poljima medicine. Ovakav vid ujedinjenja zrakoplovne tvrtke Air Pannonia i prestižnih klinika Filip Vtori i Sv. Katarina predstavljaju izvoz hrvatskog i makedonskog znanja na tržište EU. Zajedničkom suradnjom otvaraju tržišta prema Europi, Africi, Rusiji te Saudijskoj Arabiji…

  Posebnost ove suradnji leži u tome što je u slučaju ovakvog pristupa pacijentima omogućava transport, dijagnozu, operativni zahvat u jednom danu.

  Tvrtka Air Pannonia godinama je ulagala u razvoj sigurne i kvalitetne koncepcije medicinskog prijevoznika, a 99% svog poslovanja ostvaruje u inozemstvu. Air Pannonia d.o.o. predstavlja obiteljski posao, pokrenut iz sestrinske zrakoplovne tvrtke koje su zajedno izgradile 21 godinu tradicije u domaćem zrakoplovstvu koje se uspješno proširilo i u inozemstvu. Air Pannonia nudi usluge na visokoj razini poslovne klase i udobnosti te visoku medicinsku klasu transportnih usluga u zrakoplovnoj konfiguraciji.

  Bolnica „Filip Vtori“ (Filip Drugi) sa sjedištem u Skopju kao prva takva bolnica u regiji otvorena 2000. godine već godinama radi najsloženije kardiovaskularne zahvate. Bolnica „Filip Vtori“ posjeduje ISO certifikat, a do sada su certificirane sve procedure, kao i organizacija kuće. Bolnica “Filip Vtori” svakodnevno uvodi nove tehnologije i dijagnostička pomagala, nove operativne tehnike i minimalno invazivne procedure. Bolnica kao primjer izvrsnosti može navesti brojna postignuća i članstva u prestižnim Europskim udruženjima poput EACTSA (Europskog Udruženje za Kardiovaskularnu kirurgiju), Certifikat izvrsnosti u internacionalnoj kategoriji “Stars of Health“ Wellness and Tourism.

  Sv. Katarina Specijalna je bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Sveta Katarina u Zaboku europski je centar izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom, proglašena je najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj, pružajući usluge brojnim pacijentima diljem Europe i svijeta.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Filozofski razgovor „O društvenoj (ne)relevantnosti filozofskoga mišljenja“ vodili su u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Marijan Krivak i Srećko Horvat...

  Zanimljiv filozofski razgovor, prekrasan klavirski koncert i sjajna izvedba predstave…

  Sve što je napravljeno od plemenitih metala u proteklih 20 ili 30 godina doživjelo je značajno povećanje svoje vrijednosti

  Iskoristite zaboravljeno bogatstvo: Dođite na besplatnu procjenu u otkup zlata Auro Domus Osijek

  Gužve otežavaju rad žurnih službi, a lažne objave o krađama i provalama unose nemir i nesigurnost kod građana.

  Apel: Suzdržite se od pojedinačnih dolazaka na područja pogođena potresom