Arhiva

Akcija ‘Kupujmo hrvatsko’ u Osijeku

  Objavljeno 14.10.2016
  OsijekNews redakcija

  Hrvatska gospodarska komora i ove godine nastavlja svoju najveću i općepoznatu nacionalnu akciju „Kupujmo hrvatsko“.  Akcijom se gotovo dva desetljeća promoviraju svi kvalitetni hrvatski proizvodi – a posebno nosioci prestižnih znakova „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“. Projekat Kupujmo hrvatsko započeo je još  1997. godine kao ideja da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatski proizvodi, te im se od tada dodjeljuju znakovi „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“ a do danas je ovaj projekat dobio razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem.

  Njezin najširi cilj je nacionalna homogenizacija strateških gospodarskih interesa zemlje i podizanje nacionalne svijesti o vlastitim vrijednostima, poticanju proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranju novih radnih mjesta. Hrvatska gospodarska komora nastoji dalje promovirati i sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, OPG-ove te pojedince koji svojim radom, znanjem i kreativnošću doprinose razvoju različitosti gospodarstva.

  U Osijeku će 14. listopada 2016. godine hrvatske tvrtke na Trgu Ante Starčevića imati priliku izlagati svoje proizvode u vremenu od 9.00 do 19.00 sati.

  Komora će i ove, kao i prethodnih godina, svojim članicama omogućiti besplatno sudjelovanje u akciji „Kupujmo hrvatsko“, dok je kotizacija u iznosu od 500 kuna predviđena za sve potencijalne izlagače koji nisu članice HGK (obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i domaće radinosti). Komora će u sklopu ovoga događanja svakom izlagaču osigurati: izlagačko mjesto, priključak za struju, natpisnu plohu, promicanje izlagača prije, za vrijeme i nakon održavanja akcije, oglašavanje putem internetske i Facebook stranice „Kupujmo hrvatsko”.

  Kako bismo zajedno osnažili domaće gospodarstvo, pozivamo Vas da nam se pridružite na Trgu Ante Starčevića u Osijeku te svojim sudjelovanjem pomognete u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji i razvoju hrvatskog gospodarstva.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”