GOSPODARSTVO

Ako ste i vi u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

    Objavljeno 05.11.2021
    Ivona Amidžić

    Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

    Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

    NTH Mobile d.o.o. zapošljava voditelja projekta za mobilna i online rješenja (m/ž), a radno mjesto je Osijek. Mogućnost povremenog rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme, izazovni projekti, moderne tehnologije, edukacija, službeni mobitel, dodatni slobodni dani, bonusi i dinamični radni dani samo su neke od prednosti ovoga posla. Prijavite se putem linka.

    Thermia kamini d.o.o. traži referenta na poslovima uvoza/izvoza (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Poslodavac zahtijeva petogodišnje radno iskustvo, višu stručnu spremu te razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijave se zaprimaju putem linka.

    SECURITAS HRVATSKA d.o.o. traži 5 zaštitara-čuvara (m/ž) u Belom Manastiru. Potrebna je srednja stručna sprema i licenca za zaštitara/čuvara, ako ju kandidat ne posjeduje poslodavac će mu omogućiti ishođenje iste. Prijavite se putem linka.

    Thermia kamini d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Posao obuhvaća slaganje, skladištenje, zaprimanje, čuvanje i idavanje robe, a rad se obavlja u jutarnoj smjeni. Zahtijeva se organiziranost, odgovornost i savjestan pristup poslu te petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se.

    CRAS d.o.o. traži vodoinstalatera (m/ž) u Osijeku. Poslodavac zapošljava 5 radnika, a od kandidata se traži završena srednja stručna sprema i 2 godine radnog iskustva. Rad se provodi na području Slavonije i Baranje. Prijavite se ovdje.

    OS METAL d.o.o. zapošljava suradnika u tehničkoj pripremi (m/ž) u Ladimirevcima. Od kandidata se traži srednja, viša ili visoka stručna sprema smjera strojarstvo ili građevina, jednogodišnje radno iskustvo, sistematičnost, organiziranost i samostalnost u radu. Prijavite se putem linka.

    KOPITARNA ZAGREB d.o.o. traži trgovca (m/ž) u Osijeku. Posao obuhvaća prodaju obuće i ostalog asortimana, prijem robe i naplatu računa te čišćenje i brigu o lijepom i urednom izgledu trgovine. Prijavite se ovdje.

    TRINAS PROJEKT d.o.o. zapošljava projektanta-inženjera arhitekture (m/ž) u Osijeku. Kandidat treba biti spreman na kontinuirano učenje i usavršavanje stoga radno iskustvo nije nužno. Bitna je predanost radu, odgovoran pristup obavezama i pozitivan stav te motiviranost. Prijavite se putem linka.

    ENERGOS d.o.o. traži 3 elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Poslodavac će se pobrinuti za osiguravanje stimulativnih primanja. Prijavite se ovdje.

    OSATINA GRUPA d.o.o. zapošljava komercijalistu u prodaji (m/ž) u Viškovcima. Posao obuhvaća organizaciju i vođenje prodaje za što je potrebna viša stručna sšrema te je poželjno iskustvo u sektoru prodaje, no ono nije nužno. Prijave se zaprimaju putem linka.

    Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI