GOSPODARSTVO

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Objavljeno 03.09.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  MSTV j.d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćni snimatelj/ kamerman (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 6.9. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna. Potrebno je osnovno znanje rada s kamerom te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

  NTH Mobile d.o.o. traži asistenta u internacionalnoj prodaji (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.9. Od kandidata se očekuju odlične komunikacijske i prezentacijske vještine, razumijevanje prodajnih procesa, a poželjno je iskustvo u izravnoj prodaji te poznavanje regionalnog tržišta. Traži se napredno poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Aplicirajte.

  Oaza d.o.o. zapošljava agenta u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 23.9. Posao podrazumijeva zadržavanje i prodaju postojećim korisnicima HT usluga. Poslodavac nudi iskren i profesionalan odnos u svim aktivnostima, svakodnevno unapređivanje vještina i rad na osobnom razvoju, motivirajuću plaću, fleksibilnost te dodatne stimulacije i bonuse. Provjerite kako aplicirati ovdje.

  Interventus d.o.o. zapošljava diplomiranog ekonomista (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.9. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema, a potrebno je iskustvo od tri godine. Provjerite detalje ovdje.

  Balsamico d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 22.9. Potrebna je završena osnovna škola i radno iskustvo nije važno. Provjerite detalje ovdje.

  Starco Beli Manastir d.o.o. zapošljava radnika na rezanju (m/ž) u Belom Manastiru. Rok prijave je 10.9. Uvjeti su spremnost na rad u dinamičnoj proizvodnji te spremnost na učenje i razvijanje vlastitih vještina. Posao obuhvaća rad na hidrauličkim škarama, rad na stroju za savijanje traka lima, podešavanje potrebnih parametara strojeva. Više na linku.

  Mistik frizerski salon zapošljava frizera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.9. Potrebno iskustvo i obavezna je samostalnost u radu, komunikativnost, kreativnost te odgovornost. Detalje provjerite ovdje.

  Luka tranzit Osijek d.o.o. zapošljava lučkog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 16.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Potrebna je srednja stručna sprema tehničke struke, osposobljenost za rukovanje viličarem, buldožerom, utovarivačem, spremnost na timski rad i suradnju, vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi putne troškove dolaska na posao i odlaska s posla, regres, božićnicu, jubilarne nagrade, nagrade za radne rezultate, dinamično druženje i slično. Provjerite detalje ovdje.

  OS Metal d.o.o. zapošljava CNC operatera (m/ž) u Ladimirevcima. Rok prijave je 11.9. Prednost je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Posao obuhvaća posluživanje CNC stroja, postavljanje naprava, centriranje i stezanje obratka te kontrola mjera i uzimanje korekcija. Više na linku.

  Folding d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 26.9. Posao obuhvaća popravak, održavanje i servisiranje voznog parka. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Jeste li i vi u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Imamo odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Sljedeći tjedan nove rute: Zbog ugradnje novih semafora preusmjerava se promet na dionici Gundulićeva-Rokova-Strossmayerova-Višnjevac...

  Obustava prometa na dionici Gundulićeva-Rokova-Strossmayerova-Višnjevac

  Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Jeste li i vi u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

  Istaknuti su projekti energetske obnove dječjeg vrtića, izgradnje IT parka, Centra za posjetitelje u Tvrđi, proširenje infrastrukture u Industrijskoj zoni Nemetin...

  Gradonačelniku Radiću uručeno 16 ugovora vrijednosti više od 24 milijuna kuna