GOSPODARSTVO

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam dobre vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Objavljeno 02.04.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Šuma GM d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž). Mjesto rada su Našice, a prijaviti se možete najkasnije do 9.4. Poslodavac nudi plaćnu od 10.000 kuna i stalni radni odnos. Poželjno je znanje rada sa dizalicom, srednja stručna sprema i osnovno znanje engleskog jezika. Potrebno je posjedovanje vozačkih dozvola B,C i E. Aplicirajte.

  Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljavaju tehničkog komercijalista – agronomija (m/ž) na području Slavonije. Rok prijave je 12.4. Posao obuhvaća ugovaranje i organiziranje suradnje proizvodnje žitarica i uljarica te prodaja inputa, obilaženje ugovorene proizvodnje i savjetovanje proizvođača/ poljoprivrednika i slično. Poslodavac pruža stalan posao, izvrsne uvjete i službeni automobil, organizirane edukacije i slično. Potrebna je komunikativna i samostalna osoba, nekonfliktna, korektna, odgovorna, profesionalna i ljubazna. Prijavite se.

  Swiss Digital AG zapošljava na pozicijama Flutter Developer AG (m/ž) i Backend Web Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Poslodavac nudi moderno radno mjesto, fleksibilni radni raspored i mogućnost rada od kuće, kompetitivnu plaću i zanimljive projekte u različitim domenama. Aplicirajte.

  Olimpias Tekstil d.o.o. traži djelatnika u odjelu Pletiona (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 8.4. Potrebna je KV ili srednja stručna sprema, a poželjno je radno iskustvo na sličnim ili istim poslovima, samostalnost u radu. Prednost donosi poznavanje talijanskog i/ ili engleskog jezika, poznavanje rada na računalu u svim aplikacijama, vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

  Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 6.4. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

  Geneza Tech d.o.o. zapošljava voditelja radova (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 29.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno. Prednost donosi strojarska struka, eventualno građevinska struka sa iskustvom u vođenju radova na gradilištima. Više na linku.

  Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava agenta u korisničkoj podršci na engleskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 12.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno srednja stručna sprema i napredno poznavanje engleskog jezika. Poslodavac omogućuje plaćenu obuku i prijavu od prvog dana treninga, ugovor o radu ili studentski ugovor, mogućnost napredovanja i izgradnju karijere u međunarodnom okruženju. Provjerite više ovdje.

  Lamnia d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Radno iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Posao obuhvaća masaže, pedikure, manikure, tretmane lice i depilacije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

  Sinonim d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 9.4. Posao podrazumijeva predstavljanje, promoviranje i prodavanje prevoditeljskih usluga postojećim i novim klijentima. Uvjeti su dvije godine iskustva u prodaji, dokazana sposobnost pronalaženja klijenata i sklapanja ugovora, minimalno srednaj stručna sprema te visoka razina motiviranosti i samoinicijative. Više na linku.

  Solaris pons d.o.o. zapošljava stojarskog tehničara (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je minimalno završena srednja škola te radno iskustvo od pet godina. Traži se iskustvo u korištenju ručnih alata i stacionarnih strojeva za obradu odvajanja čestica, spajanje zavarivanjem Mig/Mag/Rel. Detalje provjerite ovdje.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Donosimo divne vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Koronakriza nije ni vas zaobišla? Pregledajte zato ove poslovne prilike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

  Ne propustite odličnu poslovnu priliku: Sve ove tvrtke sada traže radnike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Prva je to devizna intervencija HNB-a u ovoj godini

  HNB intervenirao na deviznom tržištu prodajom 190 milijuna eura

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Donosimo divne vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…