GOSPODARSTVO

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam dobre vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

    Objavljeno 26.02.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    NTH Mobile d.o.o. u potrazi je za Customer care agentom za slovački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave se zaprimaju do 5.3. Od kandidata se očekuju napredne komunikacijske vještine i poznavanje slovačkog i engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, inicijativna i ustrajnost, izuzetna preciznost te jasna i koncizna pisana i usmena komunikacija. Aplicirajte.

    Odvjetnik Drago Aćimović traži poslovnog tajnika (m/ž) u Osijeku. Aplicirati možete do 5.3. Traže se dobro razvijene komunikacijske sposobnosti, vještina rada u timu, dobro poznavanje osnovnih računalnih programa i daktilografije, odgovornost i lojalnost na poslu. Poželjno je poznavanje stranih jezika. Provjerite detalje ovdje.

    Projektum-nekretnine d.o.o. traži projektanta / dipl.ing.arh. / dipl.ing.građ. (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 2.3. Potrebno je tri do pet godina radnog iskustva. Aplicirajte.

    Rabo d.o.o. traži referenta u odjelu računovodstva i financija (m/ž). Mjesto rada su Kneževi Vinogradi, a rok prijave je 6.3. Traži se viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera s naglaskom na financije i računovodstvo, dvije godine radnog iskustva, dobro poznavanje rada u Excelu, snalažnje u ostalim Office aplikacijama te znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme s probnim rokom od šest mjeseci. Više na linku.

    Mecena d.o.o. traži zidara (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a prijave su otvorene do 1.3. Posao se odvija u radionici ili na terenu. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, stimulativna primanja i ugodnu radnu atmosferu. Provjerite više ovdje.

    Vojtek oprema d.o.o. zapošljava limara bravarske limarije (m/ž). Lokacija rada je Beli Manastir, a prijaviti se možete do 5.3. Posao obuhvaća rad na izradi elemenata od lima, rad na škarama za lim i slično. Postoji mogućnost stalnog radnog odnosa. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

    OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 8.3. Poslodavac nudi dodatnu stimulaciju na plaću 8.900 kuna, dodatnu zaradu i isplatu dodataka za prekovremeni rad. Poželjno je barem tri godine rada na voditeljskim poslovima koji uključuju izravni rad s korisnicima. Provjerite detalje ovdje.

    Nutrifit Food d.o.o. traži voditelja laboratorija (m/ž). Lokacija rada je Đurđenovac, a rok prijave 8.3. Kandidat treba imati iskustvo u poslovima vezanim za preradu voća u džemove ili na sličnim radnim pozicijama. Ključne su odgovornosti izrada receptura za proizvodnju, planiranje odvijanja proizvodnje, određivanje tjednih planova u proizvodnji. Potrebna je visoka stručna sprema. Više na linku.

    Ratar d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.3. Posao obuhvaća knjigovodstveno – računovodstvene zadatke na radnome mjestu. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje ovdje.

    Future Vision j.d.o.o. traži programera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.3. Uvjeti su poznavanje PHP-a, razumijevanje objekto-orijentiranog programiranja, poznavanje SQL-a i GIT-a te osnove frontend tehnologija. Poželjno je iskustvo u razvoju softvera. Saznajte više ovdje.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI