GOSPODARSTVO

Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam super vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

    Objavljeno 21.05.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Manpower za klijenta zapošljava agenta u odjelu telefonske prodaje (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 28.5. Od kandidata se očekuju visoka razina komunikacijskih vještina, snalažljivost u prodaji te ljubaznost i strpljivost. Poslodavac nudi stimulirajući bonus sukladno ostvarenim ciljevima, rad u ugodnom, modernom i dinamičnom okruženju. Prijavite se.

    Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 23.5. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

    Aswo Elektronik d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave se zaprimaju do 26.5. Posao podrazumijeva prodaju elektronike. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana u prodaju ili servisu elektroničkih uređaja. Traži se poznavanje elektroničkih komponenata i osnovno poznavanje MS Office paketa. Provjerite više putem linka.

    Delivery professional j.d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 14.6. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća dostavu hrane i pića, a nudi se mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

    Alanus d.o.o. zapošljava pizza majstora u pizzeriji (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijave su otvorene do 25.5. Posao obuhvaća pravljenje i pečenje svih vrsti pizza. Poželjno je radno iskustvo na traženim poslovima. Provjerite kako aplicirati.

    Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž). Mjesto rada je Josipovac, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebno je više osoba na lokaciji. Traži se minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

    Gracias Plus d.o.o. zapošljava administratora (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite detalje putem linka.

    Modul d.o.o. traži tehničkog crtača (m/ž) u Dardi. Rok prijave je 31.5. Posao podrazumijeva konstruiranje namještaja prema zahtjevima arhitekta, dizanjera i investitora, izradu idejnih nacrta, izradu rendera, rješavanje problematike konstrukcije namještaja, izradu radioničkih nacrta i tehničke dokumentacije. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva, završena srednja stručna sprema ili fakultet strojarskog, drvnotehnološkog ili šumarskog smjera, poznavanje programa za tehničko crtanje, AutoCAd, MegaCad i slično. Provjerite kako aplicirati.

    Arena ugostiteljstvo traži poslužitelja hrane (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća posluživanje hrane i pića u pečenjarnici. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Karat d.o.o. zapošljava prodavača / komercijalista (m/ž) – prodaja kamenih elemenata. Mjesto rada su Piškorevci, a prijave su otvorene do 31.5. Poželjno je iskustvo rada na traženim poslovima, poznavanje građevinskog materijala, samostalnost u radu, odgovornost, marljivost, usmjerenost timskom radu i slično. Više na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pogledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna i započnite svoju novu karijeru! Sretno!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta za naše sugrađane

    Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu Više…

    Poslove nude Vetti group, Konzum plus, Amrest Adria d.o.o., Vital Group d.o.o., Gi Group Staffing Solutions budite prvi koji će se javiti na ove oglase!

    Poslodavci traže djelatnike – slobodna radna mjesta

    Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za Više…

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

    Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

    [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla

    Završeni su radovi na prometnicama u dijelu Sljemenske i Kolodvorske ulice pa će one biti puštene u promet ali se istovremeno i zatvara Sljemenska ulica od Učke do Čvrsničke i Snježničke ulice do 31 prosinca 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Sljemenskoj i Kolodvorskoj ulici