GOSPODARSTVO

Aktualne vijesti s tržišta rada!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 07.05.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranju, stručnom nadzoru, savjetovanju te ispitivanju, dodatno zapošljava.  Traži projektanta eksperta (m/ž) u Osijeku te u drugim hrvatskim gradovima i u inozemstvu. Ukoliko imate VSS građevinske struke – smjer prometnica, minimalno 10 godina radnog iskustva, 5 godina iskustva na poziciji odgovornog projektanta te ovlaštenje Hrvatske komore inženjera građevinarstva, ne propustite prijavu na ovaj natječaj. Unaprijedite karijeru u tvrtki koja ima dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Hrvatskoj te na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Prijave traju do 12.05., požurite s uređivanjem životopisa…

    Agroprojekt Grupa d.o.o., zbog povećanog obujma posla traži radnika u proizvodnji i na montaži metalnih konstrukcija i strojeva (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a plaća koju možete očekivati u rasponu je od  7 000 kn do 8 000 kn. Prijavu možete izvršiti klikom na istaknuti gumb ‘brza prijava’.  

    Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati plaću u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link. 

    Hands on Server Support d.o.o. u Rijeci zapošljava na 3 pozicije. Traže se Customer Service Representative (m/ž), Linux Support Technician (m/ž) i Project Management Assistant (m/ž) . Touch Support tvrtka je sa sjedištem u SAD-u koja je strateški partner raznim tehnološkim tvrtkama. Članovi ovog tima podržavaju širok raspon tehnologija, uključujući Linux, Windows poslužitelje, razne Cloud platforme i SaaS. Detaljnije o ponuđenim radnim mjestima možete doznati klikom na link. Mjesto rada su Osijek, Rijeka, Zagreb.

    Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) u Osijeku, Slavonskom Brodu i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa, pokrivenih troškova i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

    Cammeo Franšiza d.o.o. zapošljava taksi vozača (m/ž) u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima i Našicama. Troškovi za najam vozila, održavanje i gorivo, na teret su poslodavca, a on vam također nudi i subvencije za organizaciju smještaja. Vožnja se zaprima putem call centra i aplikacije, pa ukoliko ste ‘zagrizli’ za ovaj natječaj, kliknite na link za više informacija i prijavite se u roku.

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž) koji imaju položeni stručni ispit, s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta. Svi su poslovi vezani za visokogradnju i u skladu su sa zakonskom regulativom. Rad se obavlja na terenu i u uredu. Ukoliko ste zainteresirani detalje možete provjeriti na linku.

    LPP S.A., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Marljivi ste i pozitivno pristupate radu? Usmjereni ste na kupca i prodajne rezultate? Ako ste odgovorili s ‘da’, na dobrom ste putu da se uklopite u natječaj. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

    Adria Oil d.o.o., respektabilna tvrtka iz područja maloprodaje i veleprodaje naftnih derivata, zapošljava trgovca-blagajnika (m/ž) u Osječko-baranjskoj županiji. Očekuje vas prodaja goriva i trgovačke robe kupcima, a rad u motivirajućem i korektnom okruženju, uredna i stabilna primanja, kao i ugovor na neodređeno vrijeme, samo su dodatni motivi za klik i prijavu.

    Dekra za svog klijenta zapošljava više radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a očekuju vas pomoćni poslovi u pogonu, sudjelovanje u procesu proizvodnje, pripremanje, vaganje i paletiranje sirovine u proizvodnji. Prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu, a sve ostale bitne detalje doznajte na linku.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    foto: Pixabay (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ