GOSPODARSTVO

Aktualni poslovi na tržištu rada? Prilike za vas! Prijavite se!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

    Objavljeno 13.02.2019
    Antonela Verković

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas? Kliknite ovdje.

    LPP S.A., vodeći modni poljski brend, zapošljava na poziciji: Visual Merchandiser (m/f). Mjesto rada su Varaždin i Osijek. Ako imate iskustvo u tekstilnoj industriji, kao i interes za modu, a krase vas izvrsne komunikacijske vještine, nastavite čitati ovaj oglas… Glavni uvjet za prijavu je znanje rada u MS Office paketu te znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ljubitelji mode, ovo je prilika koja se ne propušta – prijavite se!

    DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. Zagreb zapošljava pomoćnog radnika u proizvodnji autodijelova (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod, a na ovom poslu možete očekivati rad na CNC strojevima, strojnu obradu metala na CNC stroju te ostale poslove obrade. Poslodavac zapošljava više djelatnika, pa ne propustite klik na oglas.

    Ipsos d.o.o., agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja, zapošljava terenskog anketara (m/ž) u Brodsko-posavskoj županiji. Anketiranje se vrši po kućanstvima, na području ovisno o mjestu stanovanja ili željenom području rada, a svu potrebnu opremu za rad osigurava agencija. Prijavite se brzom prijavom.

    Graditelj svratišta d.o.o. na području cijele Hrvatske zapošljava na tri pozicije. Traženi djelatnici su: Ing./dipl.ing. graditeljstva (m/ž), građevinski radnik (m/ž), građevinski tehničar – poslovođa (m/ž). ‘Mi smo građevinari. To nam je jedini posao! Kao što se trudimo i s velikom zalaganjem gradimo Vaša nova dobra, mi ih i čuvamo  –  održavamo i upravljamo njihovom pričuvom’, ključne su poruke ovog poslodavca. Ako dijelite ove ideale, svakako provjerite sve natječaje i prijavite se na vrijeme.

    DEKRA Event & Logistic Services ima raspisan natječaj za tajnog kupca (m/ž), za rad na području cijele Hrvatske. Uvjeti za prijavu su posjedovanje automobila (ne starijeg od 7 godina), poznavanje rada na računalu, organiziranost, odgovornost i točnost. Prijavite se na natječaj klikom na link.

    MONO za projektiranje informacijskih sustava d.o.o. zapošljava testera poslovnih aplikacija (m/ž) u Osijeku. Kandidat kakav se traži je osoba s okom za detalje i barem jednom godinom iskustva u testiranju web ili mobilnih aplikacija. Nudi vam se izazovno i iznimno radno okruženje. Provjerite više detalja na linku.

    Plava tvornica d.o.o. ima raspisan natječaj za Backend developera (m/ž) u Osijeku. Poslodavac je IT agencija koja se bavi dizajnom te razvojem mobilnih i web aplikacija za domaća i strana tržišta (SAD, Australija, Engleska Kuvajt…). Odlučite li se prijaviti na ovaj natječaj, možete očekivati plaću na temelju iskustva, božićnicu, regres, priliku za napredovanje i brojne druge benefite poslodavca. Prijavite se putem linka.

    TRONIC društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava prodavača u veleprodaji (m/ž) u Osijeku. Opis posla uključuje prodaju i nabavu građevinske robe, a od vas se očekuje da budete komunikativna osoba, matematički potkovana i brza u rješavanju zadataka. Zainteresirani ste? Kliknite na link.

    BLAŠKO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava diplomiranog inženjera šumarstva (m/ž) u mjestu Okučani. Potreban vam je fakultet iz šumarskog usmjerenja, a radno iskustvo nije preduvjet za prijavu. Opis posla uključuje organizaciju i vođenje poslova u šumi, a svi zainteresirani mogu kliknuti na link i prijaviti se na natječaj.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    FOTO: Pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!