KULTURA

Anđelka Prpić oduševila gledatelje u novom hit trileru

Ovakav triler sasvim sigurno već dugo nismo gledali na ovim prostorima.

Objavljeno 16.04.2021
Darija Kovačić

U vrijeme kada svjetska i lokalna filmska industrija žive teško i neizvjesno, psihološki triler Jedini izlaz učinio je gotovo nemoguće – dosad ga je u susjedstvu pogledalo više od 70 tisuća ljudi. Osim publike, film je prigrlila i kritika, a ovakav triler sasvim sigurno, već dugo nismo gledali na ovim prostorima.

Šest godina nakon što joj je suprug, inače poznati beogradski odvjetnik, stradao u požaru, Ana Kolar dolazi do informacija koje u pitanje dovode sve što je mislila da zna o toj tragediji, ali i o svojoj obitelji. Istovremeno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćeri uvlači inspektora Dejana Štrpca u lanac zločina koji, čini se, započinje misterioznim nestankom mlade pripravnice prije šest godina. Dok je sve protiv njih, dvoje junaka započinje zajedničku potragu za istinom koja će ih suočiti s mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti. Ponajveće iznenađenje publici svojom je ulogom svakako priredila Anđelka Prpić koju smo prvotno upoznali u popularnoj seriji Andrija & Anđelka, a u cijeloj plejadi poznatih lica našao se i naš Janko Popović Volarić u ulozi ubijenog supruga.

Premijerno na programu od jučer možete pogledati i sinkroniziranu avanturu Čarobni prolaz koja nas vodi u morske dubine, crtić o dva mlada dupina koji otkriju čarobni prolaz koji ih može pretvoriti u ono što žele postati te napeti triler Silk Road temeljen na istinitoj priči o osnivaču dark web-a, Rossu Ulbrichtu i događajima koji su doveli do njegova uhićenja.

Ne propustite pogledati ni Zemlju nomadasocijalnu dramu koja prikazuje život modernih nomada s izvrsnom Frances McDormand u glavnoj ulozi, danski filmski dragulj Još jedna runda koji propitkuje teoriju da mali postotak alkohola u krvi smanjuje probleme i povećava kreativnost te najnoviju Disney animiranu avanturu Raya i posljednji zmaj.

U Kino klubu ovaj tjedan možete pogledati korejsko-američku sentimentalnu priču o obiteljskim korijenima Minari (6 nominacija za nadolazećeg Oscara) i dokumentarac Zašto skačem temeljen na istoimenom bestseleru Naokija Higashide, koji istražuje neurološke različitosti kroz iskustva osoba s autizmom i teškoćama u govoru iz različitih dijelova svijeta.

Iz kina napominju da se svi programi provode uz poštivanje Preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija: svi prostori se redovno dezinficiraju, smanjen je kapacitet dostupnih sjedala u dvorani, svaki gledatelj bi trebao dezinficirati ruke, zabranjena je konzumacija hrane i pića za vrijeme projekcije, a maske su obavezne u svim prostorijama kina.

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku, umirovljeničku i NK Osijek iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 25 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 20 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 200 kn).

Detaljni cjenik ulaznica možete pročitati na LINKU.

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova