SPORT

Ante Erceg na treningu teže ozlijedio koljeno

Erceg je ove sezone za Bijelo-plave postigao četiri gola u domaćem prvenstvu i jedan u kupu

    Objavljeno 05.05.2021
    Ivona Amidžić

    Napadač Osijeka Ante Erceg (31) teže je ozlijedio desno koljeno na treningu i čeka ga operacija te više od pola godine oporavka, objavio je drugoplasirani klub Prve HNL. Erceg je ove sezone za Bijelo-plave postigao četiri gola u domaćem prvenstvu i jedan u kupu, prenosi Radio Osijek.

    “Ante Erceg teže je ozlijedio desno koljeno na treningu. U jednom žustrom dvoboju, u borbi za loptu ostao je ležati na travi i već je u tom trenutku bilo jasno da je u pitanju nešto ozbiljno, što se moglo vidjeti i po njegovoj reakciji. Nedugo zatim kolima Hitne pomoći morao je biti prebačen u KBC Osijek gdje je zadržan u noći s utorka na srijedu. Činilo se u prvom trenutku da je u pitanju fraktura, ali je klinička slika po dolasku u bolnicu pokazala da nema prijeloma kosti. Međutim, detaljnim je pregledom ovoga jutra utvrđeno kako su mu stradali prednji križni ligamenti, također lateralni i kolateralni, uz parcijalnu rupturu stražnjih. Dakle, ozljeda je dosta teška i zahtijevat će duže vrijeme oporavka, zasigurno više od pola godine”, objavio je NK Osijek na svom internetskom portalu i dodao: “Izvjesno je kako će u ovom slučaju biti nužna rekonstrukcija kompletnog koljena. Stoga je klupska liječnička služba odmah poduzela odgovarajuće korake kako bi naš napadač što prije bio operiran. Iz sadašnje perspektive, to će najvjerojatnije biti u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina, što je načelno već i dogovoreno. Erceg je od prvog dana dolaska u Gradski vrt pokazao kako se nikada ne štedi i zbog toga je vrlo cijenjen i kod naših navijača”.

    Ante Erceg je stigao u Osijek u kolovozu prošle godine iz danskog Brondbyja, a ove sezone je za osječki klub postigao četiri gola u domaćem prvenstvu i jedan u kupu.

    foto: screenshot

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    U srazu FC Vorskla (UKR) i FC Flora Talinn (EST) pobjedu su ostvarile Ukrajinke, a u dvoboju između domaćina SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Osijek slavile su naše Osječanke!

    UEFA Liga prvakinja: Osječanke izborile finale!

    Na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’ u Sarajevu (BiH), u srijedu, 6. rujna odigrane su prve dvije utakmice kvalifikacijskog turnira UEFA Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.