GOSPODARSTVO

Asfaltirane Zelena i Tiha ulica u Mjesnom odboru Cvjetno

Rekonstruirali smo kolnik u Zelenoj i Tihoj ulici, koji nije bio primjeren uvjetima života. Za obnovu je utrošeno 440.000 kuna i stanari su zadovoljni što su konačno dobili asfalt

    Objavljeno 24.06.2022
    Darija Kovačić

    Nakon što su obnovljene ulice u Josipovcu, Tvrđavici i na Jugu 2, na red su došle i ulice u Cvjetnome naselju gdje je rekonstruiran dotrajali kolnik. Završene radove u četvrtak je obišao osječki gradonačelnik Ivan Radić ističući kako Grad Osijek vodi brigu o svim svojim mjesnim odborima i gradskim četvrtima.

    – Rekonstruirali smo kolnik u Zelenoj i Tihoj ulici, koji nije bio primjeren uvjetima života. Za obnovu je utrošeno 440.000 kuna i stanari su zadovoljni što su konačno dobili asfalt – rekao je gradonačelnik. Dodao je kako je ove godine za obnovu nogostupa i kolnika na području Cvjetnoga naselja izdvojeno 27 posto više sredstava u odnosu na 2021., ali i da se na ovim radovima neće zaustaviti.

    – Na NPOO prijavili smo izgradnju tri vrtića, jedan je u MO Cvjetno i vjerujem da će također biti uspješno realizirani. Ovdje imamo velik broj mladih obitelji s djecom i vrtić je nužan – istakao je gradonačelnik i podsjetio da je rekonstrukcija Zelene i Tihe ulice bila jedna od tema na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća te izrazio zadovoljstvo što su obnovljene prije iduće sjednice.

    Zadovoljstvo radovima izrazio je i predstavnik MO Cvjetno Ivica Petrović, koji je kazao kako se dugi niz godina čekalo na asfalt i zahvalio na konačnoj rekonstrukciji.

    Radove je i ovaj put izvela gradska tvrtka Unikom, a pročelnik za komunalno gospodarstvo Antonio Lozančić pojasnio je kako su dijelovi ceste u ovim dvjema ulicama bile u iznimno lošem, tucaničkom stanju, te da se nakon sanacije i obnove konačno mogu nazvati ulicama.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Radić: Tu ne stajemo, ove godine izdvojili smo rekordna sredstva za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora

    (FOTO) Stanovnici Tvrđavice nakon 60 godina dobili asfaltiranu sporednu cestu!

    Gradonačelnik Ivan Radić obišao je u ponedjeljak završene radove na dugočekivanoj rekonstrukciji ceste od kućnog broja 205 do 219a u Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ