SPORT

Atletika – Srebro i bronca na državnom u štafetama

U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje!

    Objavljeno 07.05.2024
    Matija Ivanković

    U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje – jednu srebrnu i jednu brončanu. Drugo mjesto zaslužila je mješovita štafeta seniora 4×100 metara u kojoj su bili: Mia Wild, Milan Glodić, Melani Bosić i Roko Dimić. Vrijeme koje su istrčali bilo je 44,19, a pobijedila je varaždinska Sloboda s rezultatom 43,59.

    Treće su u svojoj utrci bile seniorke na 4×200 metara. Trčale su: Lorena Faktor, Petra Šešum, Mia Wild i Melani Bosić, a na cilj su stigle u vremenu 1:40,75. Pobijedila je štafeta Dinamo Zrinjevac I, drugi je bio Agram I. Blizu pobjedničkom postolju, zauzimanjem četvrte pozicije, završili su seniori na 4×200 metara u sastavu: Stjepan Tarcal, Ivano Škurla, Milan Glodić i Roko Dimić (1:31,84) kao i kadeti mješovito 4×300 metara: Leonarda Vrhovac, Gabriel Remaj, Eva Martinović i Nikola Šešum (2:44,00). Najviše zlatnih medalja (5) osvojila je Sloboda dok je ukupno najviše odličja (15) pripalo zagrebačkom Agramu.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama

    U Zagrebu je u subotu 13. 4. 2024. održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u katama. KK Esseker su Više…

    Na natjecanju sudjelovali su predstavnici sveučilista i veleučilišta iz cijele Hrvatske.

    Studentsko prvenstvo Hrvatske u Taekwondo-u

    U nedjelju 07.04.2024. u Zagrebu je održano Studentsko prvenstvo Hrvatske u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i Hrvatskog akademskog sportskog saveza Više…

    Plivački klub Osijek je nastupio sa 5 predstavnika uz vodstvo glavnog trenera Mihaela Močkovića. Ostvareni su odlični rezultati.

    PK Osijek na Arena open međunarodnom natjecanju u Zagrebu

    Na Bazenskom kompleksu Svetice u Zagrebu, u subotu 9. i u nedjelju 10. ožujka 2024. godine Plivački klub “Dubrava” organizirao Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Mlade nade hrvatskog tenisa s Donnom su odigrali ''jedan na jedan'', a potom i u parovima pokazali svoje talente te uspješno zabavili okupljene gledatelje 

    Donna Vekić predstavila najveće mlade nade hrvatskog tenisa u sklopu Premier Tennis Tournamenta

    Opet se vraćamo na priču koja nas čini osobito ponosnima, a to je spoznaja da Mia trenutno ima drugi rezultat u svijetu u kategoriji U-20, a prvi u Europi!

    Još jedan fantastičan nastup Mije Wild!

    Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske

    Osijek u znaku sporta – započeo DNNA Ladies Tennis Tournament