SPORT

Atletika – Srebro i bronca na državnom u štafetama

U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje!

  Objavljeno 07.05.2024
  Matija Ivanković

  U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje – jednu srebrnu i jednu brončanu. Drugo mjesto zaslužila je mješovita štafeta seniora 4×100 metara u kojoj su bili: Mia Wild, Milan Glodić, Melani Bosić i Roko Dimić. Vrijeme koje su istrčali bilo je 44,19, a pobijedila je varaždinska Sloboda s rezultatom 43,59.

  Treće su u svojoj utrci bile seniorke na 4×200 metara. Trčale su: Lorena Faktor, Petra Šešum, Mia Wild i Melani Bosić, a na cilj su stigle u vremenu 1:40,75. Pobijedila je štafeta Dinamo Zrinjevac I, drugi je bio Agram I. Blizu pobjedničkom postolju, zauzimanjem četvrte pozicije, završili su seniori na 4×200 metara u sastavu: Stjepan Tarcal, Ivano Škurla, Milan Glodić i Roko Dimić (1:31,84) kao i kadeti mješovito 4×300 metara: Leonarda Vrhovac, Gabriel Remaj, Eva Martinović i Nikola Šešum (2:44,00). Najviše zlatnih medalja (5) osvojila je Sloboda dok je ukupno najviše odličja (15) pripalo zagrebačkom Agramu.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

  Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama

  U Zagrebu je u subotu 13. 4. 2024. održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u katama. KK Esseker su Više…

  Na natjecanju sudjelovali su predstavnici sveučilista i veleučilišta iz cijele Hrvatske.

  Studentsko prvenstvo Hrvatske u Taekwondo-u

  U nedjelju 07.04.2024. u Zagrebu je održano Studentsko prvenstvo Hrvatske u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza i Hrvatskog akademskog sportskog saveza Više…

  Plivački klub Osijek je nastupio sa 5 predstavnika uz vodstvo glavnog trenera Mihaela Močkovića. Ostvareni su odlični rezultati.

  PK Osijek na Arena open međunarodnom natjecanju u Zagrebu

  Na Bazenskom kompleksu Svetice u Zagrebu, u subotu 9. i u nedjelju 10. ožujka 2024. godine Plivački klub “Dubrava” organizirao Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Izbornik nacionalne vrste Mladen Katalinić među one koji će predstavljati našu državu na tom natjecanju uvrstio je i troje članova AK Slavonija-Žito.

  Troje naših natjecatelja na Prvenstvu Balkana u atletici za seniore

  Hrvatski prvak i državni rekorder bacio je koplje na daljinu 24,09 metara što mu je i najbolji osobni rezultat

  Marin Županović šesti na svijetu s osobnim rekordom

  Riješena je prva prepreka u kvalifikacijama, no da bi potvrdili svoj premijerligaški status, Osječani moraju ovo ponoviti i u uzvratu

  [FOTO] Rukomet – Osječani svladali Sisak s uvjerljivih plus deset