ŽIVOT

Atraktivni poslovni prostor bivše gostionice u sklopu streljane Pampas daje se u zakup

Zakupnik nije dužan plaćati ugovorenu zakupninu u roku od 30 dana od potpisa ugovora, ali je u navedenom roku dužan urediti prostor...

Objavljeno 12.05.2022
Ivona Amidžić

Športski objekti d.o.o. raspisali su i jučer (11. svibnja 2022.) objavili Natječaj za zakup poslovnog prostora u Osijeku na adresi Šandora Petofia 204a u površini od 89 kvadrata te za mjesečni zakup u iznosu od 1.160,00 kuna.

Poslovni prostor daje se u zakup na određeno vrijeme u trajanju od pet godina.

U natječaju se naglašava kako prostor ne ispunjava minimalne tehničke uvjete za obavljanje planirane djelatnosti te kako zakupnik nije dužan plaćati ugovorenu zakupninu u roku od 30 dana od potpisa ugovora, ali je u navedenom roku dužan urediti prostor.

Pravo podnošenja ponuda sukladno odredbama ove odluke imaju sve fizičke osobe i fizičke osobe-obrtnici ili osobe koje obavljaju samostalnu profesionalnu djelatnost, koji su državljani Republike Hrvatske, kao i državljani članica Europske unije, te pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj ili državama članicama Europske unije.

U dokumentu natječaja navedeni su svi uvjeti podnošenja ponuda te koje se ponude neće razmatrati, koje hoće i iznimke od oba slučaja.

Ponuditelji koji sudjeluju na javnom natječaju dužni su uplatiti jamčevinu u visini početnog mjesečnog iznosa zakupnine, a koja se uplaćuje na žiro račun društva Športski objekti d.o.o. Osijek:

  • IBAN: HR6123600001102298154
  • poziv na broj: OIB ponuditelja
  • jamčevina mora biti uplaćena virmanskim nalogom ili općom uplatnicom (ne kompenzacija)

Ponuda se podnosi u roku navedenom u javnom natječaju, neposredno ili preporučenom pošiljkom u zatvorenoj omotnici na kojoj mora biti naznačeno: “ŠPORTSKI OBJEKTI d.o.o. Osijek, Kneza Trpimira 23, PONUDA ZA SUDJELOVANJE U JAVNOM NATJEČAJU ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA – NE OTVARATI”, najkasnije u roku 8 dana od objave natječaja.

Otvaranje ponuda bit će održano 25. svibnja 2022. godine, u 12.00 sati u prostorima Športskih objekata u Osijeku (Kneza Trpimira 23).

Informacije o razgledanju poslovnih prostora koji su predmet davanja u zakup mogu se dobiti u Športskim objektima u Osijeku (Kneza Trpimira 23) ili na telefon 031/285-500.

Koja je dokumentacija potrebna za sudjelovanje u natječaju, sve ostale informacije o provedbi natječaja, rokovima, žalbama i pravu prednosti u natječaju te svi ostali detalji natječaja mogu se vidjeti u dokumentu na poveznici OVDJE, ili prikazano niže.

foto: arhiva

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ispunilo se nekoliko vreća smeća, a Unikom je pomogao u odvozu prikupljenog otpada...

(FOTO) Pohvalno! Velika volonterska vikend akcija čišćenja šume kod Pampasa

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu Osijek organizirao je jučer volontersku akciju čišćenja šume pored Streljane Pampas u sklopu projekta Više…

Ove godine u najavi su čak i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije...

Vraća nam se Hombr3 festival kućnih pivara Osijeka: preko 70 vrsta piva i naveliko poznati roštilj!

Udruga Panonski pivarski sindikat poziva sve zainteresirane na “Hombr3”, treće izdanje festivala kućnih pivara Osijeka, okolice i prijatelja iz Hrvatske Više…

Promjene na sve strane! Rok završetka radova odgađan nekoliko puta, promijenjeni izvođači radova, izbačeni jacuzziji i saune, povećan kapacitet mjesta...

(FOTO) Gradi se već četiri godine: Hoće li novi stadion zaista biti gotov do kraja 2022.? Obišli smo ga…

Obišli smo radove na novom stadionu na Pampasu u osječkoj Retfali. Veliko gradilište krasi ovaj dio grada već nekoliko godina, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

„Predivnu sortu imamo, imamo znanja, imamo izuzetne rezultate, imamo struku koja nas podržava, ali na koncu, moramo se najviše uzdati u sebe"

Konferencija “GO – Graševina Osijek”: Graševina – lokomotiva koja će vući sve hrvatske sorte!

Spektakularne letjelice, koreografije vještih pilota i izložena oprema spremna je opet privući Osječane i ostale posjetitelje i ispuniti im poslijepodne dobrom zabavom

Ovog ljeta na nebo iznad Slavonije vraća se Osijek Air Show

Upozorenje DHMZ-a za osječku regiju: "BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima"

JOŠ JEDNO UPOZORENJE za sjever, sutra i istok, Hrvatske, prijete velika tuča i jaki udari vjetra!