ŽIVOT

Auro Domus je vodeći hrvatski centar zlata i usluga: „Naše poslovnice najbrži su put do gotovine“

Poslovnice tvrtke Auro Domus, poznate kao prvi hrvatski profesionalni lanac za trgovinu zlatom, posljednjih godina postali su pravi centar zlata i financijskih usluga

Objavljeno 26.07.2023
Matija Ivanković

U današnjem vremenu, kada se cijene neprestano povećavaju, pronalaženje prave ravnoteže između prihoda i troškova može biti izazov. Inflacija raste brže od plaća, stoga je našim građanima ponekad potrebna pomoć u „zatvaranju“ mjesečnih izdataka. Svjesni smo da obitelji moraju pomno planirati svoje financije kako bi udovoljile osnovnim potrebama kao što su hrana, odjeća, obuća, režije, ali isto tako i brojnim drugim troškovima koji se javljaju u svakodnevnom životu. Posebice kada se pojave neočekivani troškovi poput hitnih popravaka, nabave kućanskih aparata ili nepredvidivih zdravstvenih problema. Auro Domus u svojim poslovnicama nudi niz usluga kako bi vam pružio brzo i jednostavno rješenje za sve financijske izazove.

Auro Domus – najbrži put do gotovine

Poslovnice tvrtke Auro Domus, poznate kao prvi hrvatski profesionalni lanac za trgovinu zlatom, posljednjih godina postali su pravi centar zlata i financijskih usluga. Uz otkup zlata, koji je postao i ostao prepoznatljiv zbog izdašnih isplata u gotovini na licu mjesta, na pedesetak lokacija diljem Hrvatske možete kupiti i prodati investicijsko zlato, iskoristiti vrijednost svog nakita bez prodaje – uz zalog zlata, koristiti mjenjačke usluge bez provizije, ali i zatražiti zajam koji Auro Domus pruža u suradnji s međunarodnim brendom Kredis.

Na ovaj način, svi građani mogu jednostavno i brzo doći do potrebne gotovine uz profesionalnu uslugu. Sve što je potrebno je prijava za zajam u rasponu od 200,00 do 2.000,00 eura (od 1.506,90 do 15.069,00 kuna), a dokumentacija se može jednostavno pribaviti putem sustava e-građani. Otplata zajma odvija se kroz fiksni raspored mjesečnih otplata koji obuhvaća iznos glavnice i kamate, bez dodatnih naknada. Auro Domus pristupa izdavanju zajmova na transparentan i odgovoran način, uvijek uzimajući u obzir potrebe i mogućnosti svojih klijenata.

Usluge dostupne diljem Hrvatske – Potražite nas i u Osijeku 

Tražite li brz i jednostavan put do gotovine, Auro Domus je prava adresa. Otkup zlata, kupnja i prodaja investicijskog zlata, zajam, zalog zlata i mjenjačke usluge dostupne su u pedesetak poslovnica diljem zemlje, a jedna od njih smještena je na adresi Županijska ulica 12 u Osijeku. Ukoliko ste u potrazi za financijskim rješenjima, posjetite nas na toj adresi ili istražite našu web stranicu na www.aurodomus.hr.

Vjerujemo u zadovoljstvo naših klijenata i izgradnju dugotrajnih odnosa temeljenih na povjerenju i međusobnoj podršci. Posjetite najbližu poslovnicu Auro Domusa, web stranicu www.aurodomus.hr ili nazovite broj telefona 0800 73 72 kako biste saznali sve što vas zanima o ovom jednostavnom i pristupačnom gotovinskom zajmu. Put do financijske stabilnosti je sada nadohvat ruke!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Više…

Jedno od najčešćih pitanja je: kada je pravo vrijeme za otkup zlata. Donosimo pet razloga koji pokazuju da je pravo vrijeme – sada

Iskoristite visoku cijenu zlata: Pet razloga za otkup odmah!

Otkup zlata izaziva dvojake konotacije u hrvatskoj javnosti. S jedne strane, negativna iskustva dijela građana, koji su propustili iskoristiti pravi Više…

Ovaj brz i  jednostavan način dolaska do gotovine u Hrvatskoj omogućuje Auro Domus -  najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima

Troškove početkom jeseni lakše je “izgurati” uz otkup zlata

Ljeto je došlo i prošlo, a jesen je pred vratima. Mnogi su ovog ljeta potrošili i više od realnih mogućnosti Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Jedan on najnovih modnih savjeta za 2024. sezonu su jarke boje kojih se mnogi plaše iskombinirati u njihov stil. Mali dodatci žarkih boja poput torbica i ruksaka odmah mogu poboljšati cijeli šarm vašeg izgleda. 

Praktični modni savjeti za 2024. sezonu

Najbolja potvrda visoke kvalitete vina vinarije Perak su mnogobrojne medalje i šampionska priznanja osvojena na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

Četvrtak u Vinoteci Vinita – Vinarija Perak

Očekuju nas Igraonice za kerovce koje će voditi Alenka Medak, a ove godine Povratak otpisanih imat će i Šank za kerovce, kako i čime će se sve na njemu častiti najdlakaviji gosti eventa morat ćete saznati uživo.

[NAJAVA] 9. Povratak otpisanih