Arhiva

B-Boying Break Dance natjecanje u sklopu Pannonian Challengea XIV

  Objavljeno 08.08.2013
  OsijekNews redakcija

  Natjecanje će se održati u petak, 16. kolovoza od 15 do 19 sati u novoizgrađenom skate parku u blizini kupališta „Copacabana“. Natjecatelji koji dolaze iz cijele Hrvatske i šireg područja Balkana borit će se za atraktivne nagrade: 150 eura za prvo mjesto, 100 eura za drugo mjesto i 50 eura za treće mjesto.

  Osim novčanim nagradama sva tri mjesta bit će nagrađena i plaketama, festivalskim ulaznicama, službenim majicama i sponzorskim paketima. Polufinale i finale natjecanja moći će se pratiti i uživo putem Sportske televizije. To će ujedno biti i prvi prijenos B-Boying (Break Dance) natjecanja uživo na TV ekranima.

  Glazbenu podršku pružit će poznati osječki DJ Oliver (Big Mama), a program će voditi B-Boy Srkee (Original Skillz Crew Croatia).

  Od prijavljenih natjecatelja bira se osam najboljih koji se svrstavaju u ‘Great 8’ i ne moraju sudjelovati u kvalifikacijama. Ostatak prijavljenih natječe se u kvalifikacijama dok se ne odabere osam natjecatelja koji će se suprotstaviti ‘Great 8’.

  Battlovi se odrađuju na način da pobjednik prolazi krug, a gubitnik ispada iz daljnjeg natjecanja. O pobjedniku odlučuju tri stručna sudca koji su tu ulogu zaslužili svojim višegodišnjim iskustvom i radom na B-Boying (Break Dance) sceni, kako u Osijeku tako i po cijeloj Hrvatskoj i Europi.

  Link za prijave: http://2013.pannonian.hr/break-dance-b-boying/