Arhiva

Balance Up Yoga u Centru kulture tijela GEA + nagradna igra

  Objavljeno 29.10.2016
  OsijekNews redakcija

  Zima nam se opako približila, mnogi su rekreativci odlučili ljepotu promenade, srednjike i otvorenog neba zamijeniti dvoranom, počele su već i pripreme za doček nove godine te se može reći kako je fitness sezona u svom punom jeku. U nastavku promidžbe rekreacije te vježbanja za ljepotu, vitalnost i zdravlje, Centar Kulture Tijela Gea otvara novu grupu Balance Up Yoge i poklanja dvije članarine za mjesec studeni.

  Yoga je toliko mnogo više od istezanja! Na ovom se programu rade vrlo učinkovite vježbe za kralježnicu, jačanje, oblikovanje i istezanje čitavoga tijela. Program je prilagođen početnicama, ali i vježbačicama s nešto iskustva koje žele promjenu, izazov, odnosno kvalitetan i temeljit pristup pokretu. Yoga vas čini jačima i gipkijima, umanjuje ili u potpunosti uklanja bolove u kralježnici, poništava negativne učinke sjedilačkog načina života, uči vas kako se opustiti, umanjiti stres, disati kvalitetnije i dublje. Sa svakog sata yoge iz dvorane izlazite sretniji, opušteniji, obnovljene energije, a ova tisućama godina stara metoda zaista je nešto posebno. Uravnotežite tijelo i um, fizički ojačajte, mentalno se opustite. Pronađite savršenu ravnotežu jačajući i istežući mišiće, kao i ostale meke strukture lokomotornoga sustava, iznenadit ćete se vlastitom vitalnošću i napretkom!

  Centar Kulture Tijela Gea u ovoj sezoni obilježava punih 10 godina postojanja, pa je tako i rođendanskih 10 programa moguće čitave sezone 2016/2017 upisati po super povoljnim, akcijskim cijenama. Detalje o programima i cijenama možete pronaći na facebook stranici https://www.facebook.com/geacentar.kulturetijela/ ili na  www.centargea.com

  Centar Gea je jedini isključivo ženski centar u Osijeku, vodi ga mag. kineziologije s preko 20 godina iskustva u rekreaciji, a sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

  NAGRADNA IGRA
  Osvojite dvije članarine za Balance UP yogu u Centru kulture GEA. Potrebno je da ispod ove objave na Facebook stranici OsijekNews.hr portala napišete ‘Želim na Balance UP yogu u centar GEA’.

  Sretno!