Baranjski stol dug čak deset metara ‘smazan’ za 17 minuta!
Oči i nepca posjetitelja jučer su uživala gledajući i degustirajući delicije s Baranjskog stola na Adventu :)

Jučer je na Adventu u Parku u fokusu bio Baranjski stol dug čak deset metara.
Oči i nepca posjetitelja jučer su uživala gledajući i degustirajući delicije s Baranjskog stola na Adventu.
Ponuđeni jelovnik bio je i više nego dovoljan razlog za okupljanje nekoliko stotina posjetitelja koji su ovaj gigantski stol smazali za samo 17 minuta.
ŠTO SE TO FINO JELO?
File jelena na baranjski, pašteta od divljači, kosani odrezak od štuke, čvarci od soma, hladetina, perkelt od divljači, domaći salenjaci, kuhana kobasica s dva dima, kolač od sira i mrkve samo su neke od delicija koje su krasile stol dug deset metara.
Mirisi i okusi Baranje prožimali su se Adventom u Parku, a slasni komentari pokazali su kako kontinentalna Hrvatska staje uz bok svjetskim gastronomskim destinacijama.
Najbolji ugostitelji i proizvođači hrane iz Baranje podijelili su i koji recept s posjetiteljima, ali tajni začini dolaze s dugom tradicijom pripremanja hrane.
FOTO: Mario Miloloža
Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?