ŽIVOT

Be Different Be Strong – 19. i 20. svibnja

Udruga Gradski ritam organizira renomiranu sportsku konvenciju sedmu godinu za redom

Objavljeno 11.05.2018
Alan Srčnik

Udruga Gradski ritam organizira renomiranu sportsku konvenciju Be Different Be Strong, sedmu godinu za redom, a  ista objedinjuje profesionalne i rekreativne sportaše koji iz godine u godinu imaju priliku upoznati svjetski poznate prezentere te uživati u vrhunskom sportskom i zabavnom sadržaju.

Na konvenciji sudjeluje preko 300 polaznika od vrtićke do umirovljeničke dobi  koji  dolaze iz cijele Hrvatske i susjednih država BiH, Srbije i Slovenije, a zadnje dvije godine zbog dobre povezanosti i iz Poljske, Španjolske te Velike Britanije. Time su isti postali promotori našega grada putem društvenih mreža i blogova. Do sada su nas posjetila i poznata imena poput  Nives Celsius, Žanemari Lalić Perčić, Maria Valentića, Sandre Lončarić Tankosić, Ruže Janjiš i dr.

Be Different Be Strong

– Projektom želimo pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdravi način života i donijeti novu kvalitetu u živote građana naše regije, a istovremeno biti promotori našega grada. Cilj nam je  da ova konvencija kao predstavnik našeg grada bude primjer aktivnog stanovništva cijeloj državi. Time je ovaj projekt postao nezaobilazan događaj za grad i regiju.

Na ovaj veliki međunarodni događaj pozvan je svatko slobodnijeg duha i željan znanja i novina, a projekt je koncipiran tako da svatko može naći nešto za sebe (funkcionalni treninzi, joga, pilates, latino plesovi, zumba, step, kick boxing, kettlebell).

– Očekujemo Vas 19. i 20. svibnja na međunarodnoj sportskoj konvenciji Be Different Be Strong na 2. katu TC Portanova od 9.00 do 19.00 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na www.ticketshop.hr ili na ulazu na event.

After Party održat će se u vrtu American Bara Dollar u subotu, 19. svibnja od 21.00 sat i ulaz je za sve slobodan!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne Više…

Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna

Uoči Uskrsa, u subotu 23. ožujka u 11 sati u osječkoj Portanovi vas očekuje Velika uskršnja potraga za pisanicama koje Više…

Radi velikog interesa, za vikend opet možete pogledati izložbu tarantula na II katu. Ne zaboravite i na dar za svoje omiljene žene!

Danas je portastična srijeda u TC Portanova

Danas, 6. ožujka na rasporedu je Portastična srijeda! Iskoristite prvu srijedu u mjesecu i sve njene pogodnosti te kupite sebi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša