Arhiva

Be Different Be Strong 2017

  Objavljeno 03.05.2017
  OsijekNews redakcija

  6. godinu za redom Osijek će ugostiti svjetski poznate fitness prezentere na sportskoj konvenciji „Be Different Be Strong“!

  Kovencija će se održati 20. i 21. svibnja 2017. godine na 2. Katu TC Portanova. Organizatori Vas pozivaju da budete s njima cijeli vikend Different & Strong od 9.00 do 19.00 sati.

  Sve novitete iz svijeta fitnessa i sporta ove godine će na stageu, na poziv osnivačice „BDBS“ Irene Slovaček, pokazati vrhunska imena: Chris John Mrozek, Nina Stojadinović, Sasa Salvatore Nocerino, Alexander Fomin, Christian Jimenez Pasanar, Asim Bradić, Marko Nikolić, Evelyine Sahli i brojni drugi. Yoga, Cardio Pilates, Step, Pump i Dance samo su neke od vježbi koje se predstavljaju u još jednom uzbudljivom vikendu svima koji su željni zdravog načina života.

  Veliki broj vježbača koji uživaju družiti se na „BDBS“  zaduži organizatore da svake godine budu jači i još drugačiji. To je i razlog za njihov novitet ovogodišnje konvencije –  „Be Different Be You“  natjecanje u kojem će pružiti priliku nekima od Vas da na stageu pokažu najbolje od sebe.

  Nisu  zaboravili niti na odmor!

  After Party će se održati u Clubu Matrix, 20. svibnja 2017. gdje Vas očekuju od 22.00 sata. Cijeli program, prezentere i informacije o ulaznicama možete pogledati na www.different.com.hr

  Be Different Be Strong vas očekuje i veseli se druženju!

  Raspored BDBS 2017 by OsijekNews on Scribd