ŽIVOT

Besplatna škola vaterpola za djevojčice!

Godine nisu bitne, a dovoljno je malo plivačkog iskustva i dobra volja... Dame: priprema, pozor, kreni! :D

Objavljeno 06.07.2019
Ivona Amidžić

Ovoga ljeta prvi put ženski Vaterpolo Klub Mursa upisuje djevojčice u besplatnu školu vaterpola koja se održava na Copacabani!

“Ove godine po prvi puta nastupili smo u 1. Hrvatskoj vaterpolskoj ligi, a naš novi cilj je samostalni ženski klub sa svim mladim kategorijama. Stoga pozivamo sve naše sugrađanke neovisno o dobi da nam se pridruže u ljetnim mjesecima i budu dio stvaranja novog ženskog vaterpolo kolektiva u našem gradu”, pozivaju organizatori. Dodaju kako godine nisu bitne, a dovoljno je malo plivačkog iskustva i dobra volja. Za sve ostalo tu su njihovi treneri!

Upisi u besplatnu školu vaterpola traju cijelo ljeto, a trajanje same škole predviđeno je do početka školske godine! Obratite se treneru Draženu Lerincu (091 541 04 70) i dogovorite svoj prvi trening.

Raspored treninga može se saznati od trenera, a za sve detalje informacije možete se obratiti i u inbox naše Facebook stranice.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Barakude :) Sigurni smo da će našim čitateljicama biti zanimljiva ova objava. Znamo da nama jest :)

FOTO Barakude na bazenu u izdanju na koje niste navikli

Već tradicionalno, krajem godine Hrvatski vaterpolski reprezentativci za svoje vjerne navijače pripreme poseban poklon za kraj tekuće i nove uspjehe Više…

U 13 gradova sutra se prosvjeduje za ravnodušnost hrvatskog pravosuđa prema žrtvama silovanja - "Hoćete li šutjeti i kad dirnu vaše dijete?"

Prosvjed “Pravda za djevojčice!” (19.10. u 10 sati)

Neprofitne organizacije Solidarna – zaklada za ljudska prava i solidarnost i Ženska soba – centar za seksualna prava, inicijativa Spasime te zajednica Obrani PRAVO NA Više…

... igrat će se na skraćenom terenu prilagođenom slavonskim plivačima, 2*4 minute, 6+1 igrač, a možda bude i 5+1 zbog deficita dobrih plivača ;)

Vaterpolo u žitu – u petak u Belišću!

Ovog vikenda Bazen Belišće okupirat će sportaši rekreativci – u petak 9. kolovoza od 18 sati održati će se vaterpolo Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Igračke služe kao vizualni podsjetnik za održavanje distance, ali i kako se ne bi osjećali usamljeno dok objeduju sami

(FOTO) Originalna ideja: Restoran za stolove posjeo plišane igračke!

Čak ni u vrijeme pandemije virusa COVID-19 nisu prestali brinuti o svojih 3.500 štićenika

Osječka udruga “Rijeka ljubavi” slavi deveti rođendan

Djeca bi trebala nositi bilježnicu s upisanom vrijednosti temperature koju bi roditelj izmjerio svaki dan prije polaska u školu...

HZJZ objavio posebne savjete za roditelje čija djeca ponovno kreću u školu i vrtić