ŽIVOT

Besplatni funkcionalni treninzi za rekreativce u Sokol Centru!

Želiš povećati mišićnu masu, smanjiti tjelesnu težinu ili poboljšati kondiciju? Ako je odgovor na ta pitanja DA - GYM BODY izbor je za tebe!

Objavljeno 26.01.2022
Ivona Amidžić

GYM BODY namijenjen je rekreativcima koji žele poboljšati svoje funkcionalne i motoričke sposobnosti, a prednost programa je trening s raznim spravama i rekvizitima poput girja, medicinskih lopti, trx-a, elastičnih traka, švedskih ljestvi, ručica za sklekove. Tu je i veliki broj vježbi koje se izvode samo težinom vlastitoga tijela, a posebnost GYM BODY programa je i veliki izbor gimnastičkih pokreta i vježbi koje se koriste u trenažnom procesu vrhunskih gimnastičara i prilagođeni su svakome bez obzira na spol i dob.

O zadovoljstvu provedbom programa i rezultatima istog otvoreno razgovaraju već redovni polaznici programa.

„Najveća motivacija za dolaskom mi je pristup, profesionalnost i kreativnost trenera u osmišljavanju treninga. Iako je koncept treninga grupni  s posebnom pažnjom pristupa svakom pojedincu, promišlja o njegovim mogućnostima, te dodaje individualne intenzitete vježbanja. Osobno nigdje do sada nisam dobila takvu kvalitetu. Hvala čitavom timu što se u Sokol centru osjećamo domaće.“, zadovoljno je istaknula Danijela Kelić, polaznica programa.

Besplatni treninzi održati će se u dva termina:

  • subota 29. siječnja od 10:00 do 11:00 sati
  • srijeda 2. veljače od 19:00 do 20:00 sati

Trener Luka Mihaljević nestrpljivo očekuje zajednički napredak s novim rekreativcima.

“Smatram da je ovo izvrsna prilika za sve rekreativce željne kvalitetnog treninga i odlične zabave. Kroz ova dva termina vježbači će osjetiti atmosferu i intenzitet treninga. GYM BODY je zaista cjelovit trening koji je primjeren svakome, neovisno o dobi, spolu ili tjelesnoj spremi. Stoga se prijavite kako bismo zajedno došli do željenog cilja”, ističe Luka, voditelj programa.

Prilika je ovo svima da ispune novogodišnje odluke i krenu, kroz pažljivo osmišljen trening profesionalnih trenera, poboljšavati funkcionalne i motoričke sposobnosti.

„Za sve one koji se još dvoume, nemojte se dvoumiti već se odvažite i pridružite, sigurna sam da nećete požaliti, ja definitivno nisam!“, veselo je zaključila Kasandra Šnicek, polaznica programa.

Za sudjelovanje na treninzima obvezna je prijava putem poveznice: https://bit.ly/gym-body-trening

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sportsko ljeto na Sokolu posebno je osmišljen ljetni kamp namijenjen djeci od 5 do 12 godina. Provodi se u sportsko-rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek

Omogućite djeci ljetnu pustolovinu na Sokolu – Sportsko ljeto vas čeka!

Ljeto je pred vratima i sa sobom donosi iščekivanje najuzbudljivijeg dijela godine – ljetnih praznika! Nakon dugih školskih i vrtićkih Više…

Program Gym Cycling je grupni trening na statičkim biciklima nadopunjen gimnastičkim vježbama oblikovanja, a simulira vožnju vanjskog bicikla

Vrati se u formu uz Gym Cycling u Sokolu – Besplatni treninzi

Gimnastičko društvo Osijek – Žito poziva sve zainteresirane rekreativce željne oblikovanja mišića, smanjenje tjelesne težine ili poboljšanja vlastite kondicije na Više…

"Broj mjesta po terminima je ograničen zato pozivamo sve zainteresirane trudnice, koje do sada nisu sudjelovale na besplatnim radionicama, da se čim ranije prijave za sudjelovanje"

Besplatne rekreacijske radionice za trudnice ponovo u Sokolu

Rekreacijske radionice u sklopu projekta „Zdrav roditelj – zdravo dijete“ koje provodi Gimnastičko društvo Osijek-Žito, ponovo su u Sokolu. Izvrsna Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje