ŽIVOT

Bicikllijada – “Bajsom za azil”

Gradski sportski savez osigurao je da biciklijada bude odrađena po pravilima, uz policijsku pratnju, tehničku pomoć i prvu pomoć. Planirani dolazak pred Azil je oko 11 sati, u koloni, gdje će vas dočekati 180 kerovaca željnih šetnji!

Objavljeno 24.10.2023
Mihael Šilac

Pozivamo sve naše sugrađane (a i one koji to nisu) da nam se pridruže na tradicionalnoj biciklijadi, koja se u sklopu akcije “Zdravko je krenuo” održava u suradnji s Udrugom Pobjede!

Udruga Pobjede i Gradskim sportski savezom stvaraju tradiciju koja pomaže ljudima, psima i okolišu! Biciklijada će se održati u subotu, 28.10., start je u Tvrđi, na trgu Lisinskog (kod stare pekare) u 10 sati ujutro.

Gradski sportski savez osigurao je da biciklijada bude odrađena po pravilima, uz policijsku pratnju, tehničku pomoć i prvu pomoć. Planirani dolazak pred Azil je oko 11 sati, u koloni, gdje će vas dočekati 180 kerovaca željnih šetnji! Osigurano je osvježenje, također od strane GSSR-a, kava ili čaj te ručak, veganski grill sendviči, koje počinju služiti iza podneva!

Budete li htjeli donirati, bit će izloženi promo materijali udruge – majice, ruksaci, kape….

Svo vrijeme možete se podružiti sa psima iz Azila i malo im skratiti vrijeme dok čekaju svoje udomitelje, do planiranog povratka koji je u 14 sati, ili dok vam srce poželi 🙂

Sve što trebate je zaokružiti subotu 28.10. u kalendaru, sjesti na bicikl i priključiti se moćnoj gomili koja pomaže psima u Azilu!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Biciklijada je startala u subotu 23. travnja u Dražu i sastojala se od kraće (33 km) i duže rute (53 km). Kraća ruta bila je ravničarska i šumska, od Starog toka Dunava preko Šarkanja, Lorenca i Mačkaluka do mađarskog dijela Baranje gdje se izašlo na živi Dunav

[FOTO] prekrasno proljetno vrijeme na 8. Deer&Bike Baranja

8. Deer & Bike još je jednom opravdao naziv i pokazao zašto je Baranja idealna za cikloturiste. Nakon nekoliko godina Više…

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

U nedjelju, 28. travnja 2024. održat će se tradicionalna FFOS-ova biciklijada na ruti Osijek – Kopački rit. Biciklijada se i ove godine Više…

Programom je predviđena lagana vožnja uz zaustavljanje na mjestima bivših Pustara uz kratku priču o svakoj od njih.

10. Rekreativno – edukativna biciklijada “Tragom pustara”

U subotu, 13.  travnja 2024. godine, udruga „Korijeni pustare“ u suorganizaciji s GSSR „Sport za sve“ Osijek i uz pokroviteljstvo Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Jedan on najnovih modnih savjeta za 2024. sezonu su jarke boje kojih se mnogi plaše iskombinirati u njihov stil. Mali dodatci žarkih boja poput torbica i ruksaka odmah mogu poboljšati cijeli šarm vašeg izgleda. 

Praktični modni savjeti za 2024. sezonu

Najbolja potvrda visoke kvalitete vina vinarije Perak su mnogobrojne medalje i šampionska priznanja osvojena na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

Četvrtak u Vinoteci Vinita – Vinarija Perak

Očekuju nas Igraonice za kerovce koje će voditi Alenka Medak, a ove godine Povratak otpisanih imat će i Šank za kerovce, kako i čime će se sve na njemu častiti najdlakaviji gosti eventa morat ćete saznati uživo.

[NAJAVA] 9. Povratak otpisanih