SPORT

Bijelo-plavi otišli na pripreme u ‘toplije krajeve’

Stručni stožer Bijelo-plavih nikada nije bio brojniji na jednim pripremama! Tu je, dakako, trener Zekić i njegovi pomoćnici te nekoliko fizioterapeuta...

    Objavljeno 08.01.2019
    Antonela Verković

    U nedjeljnu zoru osječka nogometna ekspedicija krenula je put ‘toplijih krajeva’…

    Bijelo-plavi su se otišli pripremati na Mali Lošinj.

    Stručni stožer Bijelo-plavih nikada nije bio brojniji na jednim pripremama.

    TKO JE SVE U AUTOBUSU?

    Na put je otišlo 26 igrača, a mjesta u klupskom autobusu zauzeli su: Marko Malenica, Krševan Santini, Ivica Ivušić, Marijan Antolović, Mile Škorić, Danijel Lončar,Stjepan Radeljić, Boško Šutalo, Ricardo Bagadur, Erik Janža, Luka Marin, Alen Grgić, Marijan Ćavar, Domagoj Pušić, Robert Mudražija, Marin Pilj, Karlo Kamenar, Dmytro Lopa, Petar Bočkaj, Gabrijel Boban, Haris Hajradinović, Josip Špoljarić, Ezekiel Henty, Marko Dugandžić, Mirko Marić i Muzafer Ejupi. Suigračima će se u drugom dijelu priprema, koji će biti odrađen u Rovinju, pridružiti BrazilciGutieri Tomelin i Oliveira Talys.

    NIKAD BROJNIJI!

    Na pripreme je otišao, dakako, glavni trener Zoran Zekić, uz kojega su njegovi pomoćnici Ronald Grnja, Mario Kuić i Domagoj Malovan, a naknadno će se priključiti Ivo Smoje. Kondicijskom treneru Marinu Vučku pridodan je i Hrvoje Bradašić koji je jedno vrijeme radio u vinkovačkoj Cibaliji, a pojačanje su dobili i fizioterapeuti Milan Marković i Frano Dušić uz koje je sada i Nikola Grgić iz Škole nogometa.

    S Osječanima će cijelo vrijeme biti i dr. Nikica Tole koji je kompletirao liječnički dio logistike, a neizostavni su ekonomi Goran i Željko Vincek. Uz momčad su, kao i uvijek, tehnički direktorHrvoje Barišić i sportski direktor Alen Petrović te Mario Mihićzadužen za odnose s javnošću.

    SERIJA PROVJERA

    Predviđeno je da Osijek na Jadranu odigra šest pripremnih ogleda i jedan uvodni, ujedno i jedini na Malom Lošinju protiv tamošnjih nogometnih amatera i to posljednjeg dana priprema na tom kvarnerskom otoku – 12. siječnja.

    Ozbiljnije provjere i kvalitetnije protivnike Zekićeva momčad imati će tijekom boravka u Rovinju. Prvo će 16.1. odmjeriti snage s protivnikom izKine ili Slovenije što će biti definirano idućih dana, a tri dana kasnije slijedi dvoboj protiv slovenske Gorice.

    Tijekom 23.1. bit će upriličene dvije provjere: prije podne će se igrati s mađarskim drugoligašemDuna Aszfaltom, a poslije podne će Osječane testirati slovenski prvoligaš Domžale.

    Dvostruki program Osijek će imati i završnog dana priprema, 26. siječnja. Prvo će odmjeriti snage s još uvijek nepotvrđenim klubom iz Slovačke, Slovenije ili Češke, da bi na povratku u Slavoniju seriju kontrolnih utakmica završili ogledom s riječkim trećeligašem Orijentom na Krimeji.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    U srazu FC Vorskla (UKR) i FC Flora Talinn (EST) pobjedu su ostvarile Ukrajinke, a u dvoboju između domaćina SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Osijek slavile su naše Osječanke!

    UEFA Liga prvakinja: Osječanke izborile finale!

    Na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’ u Sarajevu (BiH), u srijedu, 6. rujna odigrane su prve dvije utakmice kvalifikacijskog turnira UEFA Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.