SPORT

Bijelo-plavi otišli na pripreme u ‘toplije krajeve’

Stručni stožer Bijelo-plavih nikada nije bio brojniji na jednim pripremama! Tu je, dakako, trener Zekić i njegovi pomoćnici te nekoliko fizioterapeuta...

  Objavljeno 08.01.2019
  Antonela Verković

  U nedjeljnu zoru osječka nogometna ekspedicija krenula je put ‘toplijih krajeva’…

  Bijelo-plavi su se otišli pripremati na Mali Lošinj.

  Stručni stožer Bijelo-plavih nikada nije bio brojniji na jednim pripremama.

  TKO JE SVE U AUTOBUSU?

  Na put je otišlo 26 igrača, a mjesta u klupskom autobusu zauzeli su: Marko Malenica, Krševan Santini, Ivica Ivušić, Marijan Antolović, Mile Škorić, Danijel Lončar,Stjepan Radeljić, Boško Šutalo, Ricardo Bagadur, Erik Janža, Luka Marin, Alen Grgić, Marijan Ćavar, Domagoj Pušić, Robert Mudražija, Marin Pilj, Karlo Kamenar, Dmytro Lopa, Petar Bočkaj, Gabrijel Boban, Haris Hajradinović, Josip Špoljarić, Ezekiel Henty, Marko Dugandžić, Mirko Marić i Muzafer Ejupi. Suigračima će se u drugom dijelu priprema, koji će biti odrađen u Rovinju, pridružiti BrazilciGutieri Tomelin i Oliveira Talys.

  NIKAD BROJNIJI!

  Na pripreme je otišao, dakako, glavni trener Zoran Zekić, uz kojega su njegovi pomoćnici Ronald Grnja, Mario Kuić i Domagoj Malovan, a naknadno će se priključiti Ivo Smoje. Kondicijskom treneru Marinu Vučku pridodan je i Hrvoje Bradašić koji je jedno vrijeme radio u vinkovačkoj Cibaliji, a pojačanje su dobili i fizioterapeuti Milan Marković i Frano Dušić uz koje je sada i Nikola Grgić iz Škole nogometa.

  S Osječanima će cijelo vrijeme biti i dr. Nikica Tole koji je kompletirao liječnički dio logistike, a neizostavni su ekonomi Goran i Željko Vincek. Uz momčad su, kao i uvijek, tehnički direktorHrvoje Barišić i sportski direktor Alen Petrović te Mario Mihićzadužen za odnose s javnošću.

  SERIJA PROVJERA

  Predviđeno je da Osijek na Jadranu odigra šest pripremnih ogleda i jedan uvodni, ujedno i jedini na Malom Lošinju protiv tamošnjih nogometnih amatera i to posljednjeg dana priprema na tom kvarnerskom otoku – 12. siječnja.

  Ozbiljnije provjere i kvalitetnije protivnike Zekićeva momčad imati će tijekom boravka u Rovinju. Prvo će 16.1. odmjeriti snage s protivnikom izKine ili Slovenije što će biti definirano idućih dana, a tri dana kasnije slijedi dvoboj protiv slovenske Gorice.

  Tijekom 23.1. bit će upriličene dvije provjere: prije podne će se igrati s mađarskim drugoligašemDuna Aszfaltom, a poslije podne će Osječane testirati slovenski prvoligaš Domžale.

  Dvostruki program Osijek će imati i završnog dana priprema, 26. siječnja. Prvo će odmjeriti snage s još uvijek nepotvrđenim klubom iz Slovačke, Slovenije ili Češke, da bi na povratku u Slavoniju seriju kontrolnih utakmica završili ogledom s riječkim trećeligašem Orijentom na Krimeji.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Obojica su dvadesetogodišnjaci, Ivan je imao odličnu sezonu u Šibeniku dok je Tin uspješno branio za Jarun

  Cvijanović i Sajko ponovno među Bijelo-plavima

  Na Opus Areni ovih dana redovito treniraju i povratnici u momčad Osijeka. S posudbi koju su imali u proteklom razdoblju Više…

  Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

  Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

  Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

  Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

  Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

  Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Možemo pohvaliti predstavnike našeg atletskog kluba na ovom natjecanju s obzirom na ostvareni učinak od četiri osvojene medalje!

  AK Slavonija-Žito osvojio prva tri mjesta na međunarodnom atletskom mitingu na Mladosti

  Na DP sudjelovalo je svih 28 aktivnih veslačkih klubova Republike Hrvatske raspoređenih u 356 posada, a Veslački klub IKTUS sudjelovao je sa 48 veslača raspoređenih u 35 posada

  [FOTO] Iktus odličan na Hrvatskom veslačkom prvenstvu na Jarunu

  Na turniru se okupilo 100-ak mlađih seniora iz 28 klubova iz cijele Hrvatske

  Taekwondo – prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore U-21