SPORT

Bijelo-plavi otišli na pripreme u ‘toplije krajeve’

Stručni stožer Bijelo-plavih nikada nije bio brojniji na jednim pripremama! Tu je, dakako, trener Zekić i njegovi pomoćnici te nekoliko fizioterapeuta...

  Objavljeno 08.01.2019
  Antonela Verković

  U nedjeljnu zoru osječka nogometna ekspedicija krenula je put ‘toplijih krajeva’…

  Bijelo-plavi su se otišli pripremati na Mali Lošinj.

  Stručni stožer Bijelo-plavih nikada nije bio brojniji na jednim pripremama.

  TKO JE SVE U AUTOBUSU?

  Na put je otišlo 26 igrača, a mjesta u klupskom autobusu zauzeli su: Marko Malenica, Krševan Santini, Ivica Ivušić, Marijan Antolović, Mile Škorić, Danijel Lončar,Stjepan Radeljić, Boško Šutalo, Ricardo Bagadur, Erik Janža, Luka Marin, Alen Grgić, Marijan Ćavar, Domagoj Pušić, Robert Mudražija, Marin Pilj, Karlo Kamenar, Dmytro Lopa, Petar Bočkaj, Gabrijel Boban, Haris Hajradinović, Josip Špoljarić, Ezekiel Henty, Marko Dugandžić, Mirko Marić i Muzafer Ejupi. Suigračima će se u drugom dijelu priprema, koji će biti odrađen u Rovinju, pridružiti BrazilciGutieri Tomelin i Oliveira Talys.

  NIKAD BROJNIJI!

  Na pripreme je otišao, dakako, glavni trener Zoran Zekić, uz kojega su njegovi pomoćnici Ronald Grnja, Mario Kuić i Domagoj Malovan, a naknadno će se priključiti Ivo Smoje. Kondicijskom treneru Marinu Vučku pridodan je i Hrvoje Bradašić koji je jedno vrijeme radio u vinkovačkoj Cibaliji, a pojačanje su dobili i fizioterapeuti Milan Marković i Frano Dušić uz koje je sada i Nikola Grgić iz Škole nogometa.

  S Osječanima će cijelo vrijeme biti i dr. Nikica Tole koji je kompletirao liječnički dio logistike, a neizostavni su ekonomi Goran i Željko Vincek. Uz momčad su, kao i uvijek, tehnički direktorHrvoje Barišić i sportski direktor Alen Petrović te Mario Mihićzadužen za odnose s javnošću.

  SERIJA PROVJERA

  Predviđeno je da Osijek na Jadranu odigra šest pripremnih ogleda i jedan uvodni, ujedno i jedini na Malom Lošinju protiv tamošnjih nogometnih amatera i to posljednjeg dana priprema na tom kvarnerskom otoku – 12. siječnja.

  Ozbiljnije provjere i kvalitetnije protivnike Zekićeva momčad imati će tijekom boravka u Rovinju. Prvo će 16.1. odmjeriti snage s protivnikom izKine ili Slovenije što će biti definirano idućih dana, a tri dana kasnije slijedi dvoboj protiv slovenske Gorice.

  Tijekom 23.1. bit će upriličene dvije provjere: prije podne će se igrati s mađarskim drugoligašemDuna Aszfaltom, a poslije podne će Osječane testirati slovenski prvoligaš Domžale.

  Dvostruki program Osijek će imati i završnog dana priprema, 26. siječnja. Prvo će odmjeriti snage s još uvijek nepotvrđenim klubom iz Slovačke, Slovenije ili Češke, da bi na povratku u Slavoniju seriju kontrolnih utakmica završili ogledom s riječkim trećeligašem Orijentom na Krimeji.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Rezultat u nogometu ne mora baš uvijek dati odgovore na sva pitanja, ali ovaj puta je bilo baš tako! Bravooo NK Osijek!! :D

  Rezultat sve govori!

  Znate kako se obično kaže da se ”prvi mačići bacaju u vodu”, mi se s tim, barem u ovom slučaju, Više…

  Trojica novih ljudi odnedavno skrbi o našim prvotimcima :)

  Tko ‘mazi i pazi’ naše nogometaše?

  Već i ptičice na grani, ili pak u ovom slučaju galebovi na vodi, pjevaju o tome kako su naši Bijelo-plavi Više…

  Možete misliti što je jednom srednjoškolcu, maturantu Turističke škole, značilo biti u momčadi Osijeka! :)

  NK Osijek: Srednjoškolac će dugo pamtiti utakmicu

  Momčadi ništa nije nedostajalo u prvih sedam dana rada na Malom Lošinju, a ništa im nije niti moglo poremetiti radno Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Rezultat u nogometu ne mora baš uvijek dati odgovore na sva pitanja, ali ovaj puta je bilo baš tako! Bravooo NK Osijek!! :D

  Rezultat sve govori!

  ''Kad primiš sedam golova na praznu mrežu i to samo u prvom poluvremenu, to te psihički ubije'' - rekao je nakon poraza od Brazila u Koelnu Luka Stepančić.

  Kauboji, večeras će biti bolje!

  ''Odigrali smo pravu mušku utakmicu i u njoj smo slavili. Čestitam Cedeviti na fer i korektnoj borbi." - rekao je trener Vrijednosnica Osijek Domagoj Kujundžić.

  KK Vrijednosnice Osijek pobijedile ‘Vitamine’!