SPORT

Bjelica: “Utakmica će biti tvrda, ali u Veliku Goricu idemo po tri boda”

Ozljeda na treningu Ante Ercega ostavila je ostale igrače u šoku, ali svi u bijelo-plavoj svlačionici žele bodovima iz Velike Gorice omiljenom suigraču poželjeti brz oporavak

    Objavljeno 07.05.2021
    Ivona Amidžić

    “Mi želimo i dalje raditi pritisak na Dinamo, to možemo napraviti samo ako pobjeđujemo”, rekao je trener NK Osijeka Nenad Bjelica na konferenciji za novinare uoči utakmice 33. kola 1. HNL-a u kojoj Bijelo-plavi gostuju kod Gorice. Susret se igra sutra, 7. svibnja s početkom u 19,10, prenosi Radio Osijek.

    Ozljeda na treningu Ante Ercega ostavila je ostale igrače u šoku, ali svi u bijelo-plavoj svlačionici žele bodovima iz Velike Gorice omiljenom suigraču poželjeti brz oporavak.

    “Dosta težak tjedan za nas zbog ozljede Ercega koji je nesretno stradao na treningu. Obistinile su se najcrnje prognoze, morat će pauzirati do kraja godine, a nadamo se samo da će na kraju oporavka biti sve u redu i da će uspješno nastaviti svoju karijeru. Ove godine su ligamenti stradali Barešiću i Brleku, neke druge operacije imali su Grezda, Ndockyt i Topčagić… Vrlo teških šest mjeseci za nas sve u klubu, u najboljem stanju nisu ni Lončar ni Jugović, ozlijeđeni su Miloš, Caro i Barišić, dosta tu igrača nedostaje”, nabrajao je Bjelica.

    “Ali imamo jako kvalitetan kadar, priključili smo momčadi Belju i Mekića koji će s nama u Veliku Goricu pa će možda i netko od tih mladih igrača dobiti priliku. Kada sve zbrojimo vidimo koliko bi nam dobro došli u ovoj završnici sezone, ali i bez njih ćemo se pokušati prezentirati na najbolji način i kod Gorice uzeti sva tri boda”, dodaje.

    Bjeličina ekipa nakon tri remija želi se vratiti pobjedama.

    “Utakmica je sama po sebi motiv. Mi želimo i dalje raditi pritisak na Dinamo, to možemo napraviti samo ako pobjeđujemo. Neovisno o tome tko je suparnik želimo tri boda. Gorica igra sjajnu sezonu, bez obzira na promjenu trenera, nije velika razlika u onome što su ostvarivali prije i sada, nje ni razlika u onome što su igrali prije i sada. Imaju nekolicinu ozlijeđenih igrača, neki mladi dobivaju priliku i pokazuju visoku kvalitetu pa će utakmica sigurno biti tvrda, ali mi idemo u Veliku Goricu uvjereni da možemo doći do tri boda bez obzira na rezultat i zasluženu pobjedu domaćina u zadnjem susretu u Velikoj Gorici”, rekao je Bjelica.

    foto: screenshot

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    U srazu FC Vorskla (UKR) i FC Flora Talinn (EST) pobjedu su ostvarile Ukrajinke, a u dvoboju između domaćina SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Osijek slavile su naše Osječanke!

    UEFA Liga prvakinja: Osječanke izborile finale!

    Na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’ u Sarajevu (BiH), u srijedu, 6. rujna odigrane su prve dvije utakmice kvalifikacijskog turnira UEFA Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ivan Anušić je u svom je obraćanju naglasio kako su izvrsni sportaši, sportski djelatnici te njihovi uspjesi odraz kontinuiranog procesa ulaganja na pravi način i u prave ljude.

    [FOTO] Nagrađeni najbolji sportaši Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka

    Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

    Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

    Najbolji svjetski gimnastičari okupit će se u našem gradu kako bi pokazali svoju izvanrednu vještinu te izbrusili formu za ovogodišnje Olimpijske igre, a mi ovom prilikom dijelimo 2x4 ulaznice, što čekaš, pokupi ih!

    Podržimo hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom kupu u Osijeku!