GOSPODARSTVO

“Black Friday” na MojaAkcija.hr – praznik za sve “shoppingholičare”

Došao je i taj vikend ludog shoppinga – “Black Friday” samo što nije započeo!

  Objavljeno 27.11.2019
  Ivona Amidžić

  Dobro bi Vam “sjela” nova odjeća, možda neka torbica ili novi parfem, a budžet vam je tanak? Pričekajte vikend i priuštite si ono što vam je inače nedostupno. I ne samo to! Na ovaj dan na popustima možete pronaći sve “od igle do lokomotive”.

  Tradicija kupovine i posebnih popusta za Black friday dolazi iz SAD-a gdje se obilježava prvi petak nakon američkog blagdana Dana zahvalnosti. Iako je povezan uz američki blagdan, tradicija se proširila i u Europu. Cijela priča oko “Crnog petka” u Hrvatskoj i nije toliko intenzivna kao “preko bare”, ali popusta i prilika za uštedu bit će i kod nas.

  Crni petak ove godine pada na 29. studenoga.

  Shoppingu tu nije kraj, jer ako niste znali postoji i Cyber ponedjeljak. Osmišljen je od strane marketing specijalista s ciljem promoviranja internet kupovine. Cyber ponedjeljak obilježava se prvi ponedjeljak nakon crnog petka. Milijuni ljudi na taj dan kupuju putem internet portala. Ovo je najbolja prilika da na vrijeme obavite predblagdansku kupovinu iz udobnosti vlastitog doma i izbjegnete gužvu u prodajnim centrima.

  Black friday stigao je i na MojaAkcija.hr! Odaberite jedinstvene personalizirane poklone za obitelj i prijatelje i darujte originalne poklone po pristupačnim cijenama. Ne zaboravite ni vaše vjerne kućne ljubimce jer i oni su vaša obitelj. Obradujte ih novom personaliziranom ogrlicom s metalnom pločicom. Na pločicu možete besplatno ugravirati ime psa, broj telefona i adresu vlasnika ili tekst po želji. Ogrlice dolaze u nekoliko boja i veličina. Kvalitetan materijal ogrlice i plličice osigurava trajnost kako same ogrlice tako i ugraviranog teksta. Omogućite svom ljubimcu najbolji doživljaj prilikom hranjenja. Najslađi obrok dolazi iz personalizirane hranilice izrađene od hrastova drveta, dvostruko lakirane s dvije posude od inoxa.

  Visoko na listi predblagdanske kupovine su božićne dekoracije i rasvjeta. Božić je najblistaviji i najraskošniji blagdan. Šarene dekoracije i lampice i ukrasiti će Vaš dom i unijeti u njega pravu zimsku čaroliju. U našem web shopu potražite ukrasne novogodišnje lampice s osam različitih načina rada. Svjetlosni lanac dužine 10 metara sa 100 lampica savršen je i za stvaranje atmosfere na terasi, u dnevnoj sobi ili u dvorišnim zabavama.

  Poklonite nekom posebnom, svojim najdražima ili sebi: prekrasne božićne ukrasne lampice od ratana za ukrašavanje prozora, božićnog drvca, dekoracija na stolu, terase…

  Lampice nisu samo za ukrašavanje božićnog drvca – možete ih postaviti u prozore, vrata, na zidove i okvire slika, na balkone pa čak i u vrt. Odaberite vodootporne solarne lampice koje se preko dana pune sunčevom energijom da bi navečer mogle obasjati vaš vrt ili terasu. Za kišu i snijeg se ne trebate brinuti jer će vaše lampice i tada veselo svijetliti i to osam sati u mraku bez punjenja.

  LED reflektori unijeti će puno zabave u vaš dom. Bilo da se radi o novogodišnjoj zabavi, rođendanima ili o običnoj kućnoj zabavi, oni će svojim svjetlosnim efektima u ritmu glazbe dodatno podići ugođaj. Odlične su i za glazbene performanse, nastupe glazbenika, plesača, specijalne prigode i razne svečanosti.

  Bez obzira hoćete li Crni petak provesti u jurnjavi po trgovinama ili ste se odlučili za internet kupovinu, dobro se pripremite, prelistajte kataloge i portale, uskladite želje i mogućnosti kako bi ste obavili kupovinu bez stresa. Ako još niste odlučili što darivati ovih blagdana posjetite naš web shop i odaberite praktične personalizirane poklone.

  Ugodnu i brzu kupovinu želi Vam MojaAkcija.hr.

  foto: Mojaakcija

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U središtu akcije nadzor je korištenja parkirališnih mjesta rezerviranih za invalide

  Priprema velike međunarodne akcije “Enable” na području cijele Europske Unije

  U organizaciji mreže prometnih policija Europe – TISPOL, na Međunarodni dan osoba s invaliditetom, 3. prosinca, na području čitave Europske Više…

  Pivoljubci - sretan Vam međunarodni dan piva!

  Međunarodni dan piva – praznik ‘pivoljubaca’

  Niste znali da se međunarodni dan piva obilježava svake godine? Onda ste jedan od rijetkih koji ne vole ovaj zlatni Više…

  Kada hladnjak trese, brunda, curi... vrijeme je za novi!

  Budi li Vas noću Vaš hladnjak?

  Znate li onaj grozan osjećaj kad Vas usred noći probudi hladnjak koji brunda kao stari traktor? I još k tome Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Oko 370 tisuća eura bit će uloženo, osim u Srednjoškolsko igralište, i u izgradnju fotonaponske elektrane snage 93 kW

  GReENERGY za Srednjoškolsko igralište i postavljanje zelenog krova

  Ovaj međunarodni znanstveni skup se održava 12. i 13. prosinca 2019. u prostorijama Odsjeka za kulturu, medije i menadžment Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku na Trgu Svetoga Trojstva 3 i u obnovljenoj Staroj pekari na Trgu Vatroslava Lisinskoga

  Započeo Četvrti međunarodni znanstveni skup “Europski realiteti”

  Close